Tropiikin katkarapusalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tropiikin katkarapusalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(180 g) isoja pakastekatkarapuja
1 kpl
Kypsä mango
2 kpl
Avokadoa
Limetin mehua
1 kpl
Punasipuli
1 kpl
Greippi

kastike:

1 kpl
Limetin mehu
2 rkl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Mietoa chilirouhetta
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata katkaravut ja valuta neste pois. Leikkaa mangon hedelmälihat pitkittäin molemmin puolin kiven vierestä. Kuori palat ja leikkaa kiveen jäänyt hedelmäliha irti. Kuutioi mango. Halkaise avokadot, poista kivet ja kuoret. Paloittele hedelmälihat ja pirskota niiden päälle limetin mehua tummumista estämään. Kuori ja hienonna punasipuli. Leikkaa greippi kalvottomiksi lohkoiksi ja kuutioi se. Sekoita salaatin ainekset kulhossa. Sekoita kastike ja valuta salaatin joukkoon. Nostele kevyesti sekaisin. Tarjoa alkupalana tai ruokaisampana salaattina vihersalaatin kera.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.