Tuliset liha-paprikavartaat | Vartaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tuliset liha-paprikavartaat

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

900 g
Naudan paistia tai ulkofileetä
2 kpl
Paprikaa
2 kpl
Punasipulia

marinadi:

3 kpl
Punaista chiliä
Pala (10 cm) purjoa
2 dl
Kookoskermaa
2 rkl
Soijakastiketta

lisäksi:

12 kpl
Punaista varrastikkua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pyyhi lihan pinta, poista näkyvät kalvot. Leikkaa liha 2 cm:n paloiksi. Pese ja paloittele paprika. Kuori ja paloittele punasipuli. Valmista marinadi. Poista chileistä siemenet, hienonna palot tehosekoittimessa purjon kanssa. Lisää kookoskerma ja soijakastike koneen käydessä. Anna käydä tasaiseksi. Pane liha, kasvikset ja marinadi kulhoon. Marinoi jääkaapissa noin tunti. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kypsennä uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Tarjoa riisin, salaatin ja sitruunaviipaleiden kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.