Tuliset liha-paprikavartaat - Yhteishyvä

Tuliset liha-paprikavartaat

???
Annokset
6
Jaa Somessa

Ainekset

900 g
Naudan paistia tai ulkofileetä
2 kpl
Paprikaa
2 kpl
Punasipulia

MARINADI:

3 kpl
Punaista chiliä
Pala (10 cm) purjoa
2 dl
Kookoskermaa
2 rkl
Soijakastiketta

LISÄKSI:

12 kpl
Punaista varrastikkua

Näin teet

1

Pyyhi lihan pinta, poista näkyvät kalvot. Leikkaa liha 2 cm:n paloiksi. Pese ja paloittele paprika. Kuori ja paloittele punasipuli. Valmista marinadi. Poista chileistä siemenet, hienonna palot tehosekoittimessa purjon kanssa. Lisää kookoskerma ja soijakastike koneen käydessä. Anna käydä tasaiseksi. Pane liha, kasvikset ja marinadi kulhoon. Marinoi jääkaapissa noin tunti. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kypsennä uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Tarjoa riisin, salaatin ja sitruunaviipaleiden kanssa.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa