Tuliset liha-paprikavartaat

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
900 gnaudan paistia tai ulkofileetä
2 kplpaprikaa
2 kplpunasipulia

Marinadi:

3 kplpunaista chiliä
pala (10 cm) purjoa
2 dlkookoskermaa
2 rklsoijakastiketta

Lisäksi:

12 kplpunaista varrastikkua

Valmistus

  1. 1

    Pyyhi lihan pinta, poista näkyvät kalvot. Leikkaa liha 2 cm:n paloiksi. Pese ja paloittele paprika. Kuori ja paloittele punasipuli. Valmista marinadi. Poista chileistä siemenet, hienonna palot tehosekoittimessa purjon kanssa. Lisää kookoskerma ja soijakastike koneen käydessä. Anna käydä tasaiseksi. Pane liha, kasvikset ja marinadi kulhoon. Marinoi jääkaapissa noin tunti. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kypsennä uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Tarjoa riisin, salaatin ja sitruunaviipaleiden kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025