Tuoreita marjoja ja valkosuklaavaahtoa - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tuoreita marjoja ja valkosuklaavaahtoa

???
Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Tämän helpompaa kesäjälkiruokaa saa hakea! Mausta kermavaahto valkosuklaalla ja tarjoa tuoreiden mansikoiden, vadelmien ja mustikoiden kera.
Jaa Somessa

Ainekset

VALKOSUKLAAVAAHTO

200 g
Valkoista suklaata
2 dl
Kuohukermaa

LISÄKSI:

Tuoreita marjoja

Näin teet

1

Sulata suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa ja jäähdytä. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kermavaahto varovasti huoneenlämpöiseen suklaaseen. Jäähdytä jääkaapissa. Tarjoile tuoreiden marjojen kanssa.

Resepti
Henriikka, S-kokeilukeittiö
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.12.2004
Muokattu: 15.10.2019