Tuoreita marjoja ja valkosuklaavaahtoa | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tuoreita marjoja ja valkosuklaavaahtoa

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Tämän helpompaa kesäjälkiruokaa saa hakea! Mausta kermavaahto valkosuklaalla ja tarjoa tuoreiden mansikoiden, vadelmien ja mustikoiden kera.

Ainekset

valkosuklaavaahto

200 g
Valkoista suklaata
2 dl
Kuohukermaa

lisäksi:

Tuoreita marjoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa ja jäähdytä. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kermavaahto varovasti huoneenlämpöiseen suklaaseen. Jäähdytä jääkaapissa. Tarjoile tuoreiden marjojen kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.12.2004
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.