Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Unkarilainen makkarapata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Sipuli
2 rkl
Öljyä
1 tl
Paprikaa
1/2 tl
Fenkolia
2 kpl
Eriväristä paprikaa
2 - 4 kpl
Valkosipulin kynttä halutessasi
4 dl
Vettä
1 kpl
Liha- tai yrttiliemikuutio, esim. valkosipuli-persiljakuutio
6 kpl
Perunaa
3 kpl
Kypsää tomaattia tai 400 g säilöttyjä tomaatteja
250 g
Mausteisia makkaroita, esim. kabanosseja tai braatvursteja
1/2 tl
Mustapippurirouhetta
Persiljasilppua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja lohko sipulit ja valkosipulinkynnet. Huuhdo paprikat, poista kannat ja siemenet ja lohko kuoret. Kuori ja lohko perunat. Huuhdo tomaatit, jos käytät tuoreita. Kuumenna padassa öljy, paprikajauhe ja fenkolinsiemenet. Lisää sipulit ja valkosipulinkynnet ja hauduta niitä hetki keskilämmöllä. Lisää paprikapalat, sekoita ja hauduta edelleen.Lisää vesi, lihaliemikuutio ja perunalohkot. Keitä perunat melkein kypsiksi.Lisää lohkotut tai säilötyt tomaatit. Kuumenna seos kiehuvaksi ja kypsennä aivan kypsäksi miedolla lämmöllä. Paloittele joukkoon makkarat. Kuumenna ja mausta.Tarjoa lisänä leipää. Nyt sopii hapatettukin leipä!

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 13.1.2005
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.