Kuori ja lohko sipulit ja valkosipulinkynnet. Huuhdo paprikat, poista kannat ja siemenet ja lohko kuoret. Kuori ja lohko perunat. Huuhdo tomaatit, jos käytät tuoreita. Kuumenna padassa öljy, paprikajauhe ja fenkolinsiemenet. Lisää sipulit ja valkosipulinkynnet ja hauduta niitä hetki keskilämmöllä. Lisää paprikapalat, sekoita ja hauduta edelleen.Lisää vesi, lihaliemikuutio ja perunalohkot. Keitä perunat melkein kypsiksi.Lisää lohkotut tai säilötyt tomaatit. Kuumenna seos kiehuvaksi ja kypsennä aivan kypsäksi miedolla lämmöllä. Paloittele joukkoon makkarat. Kuumenna ja mausta.Tarjoa lisänä leipää. Nyt sopii hapatettukin leipä!
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.