Uunilohi - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uunilohi

???
Annokset
4
Ruokavalio
Helposti ja nopeasti valmistuva uunilohi saa uutta makua persiljasta, kapriksesta ja parmesaanista valmistetusta tahnasta.
Jaa Somessa

Ainekset

600 - 800 g
(kirjo)lohifileetä
1 tl
Suolaa
Mustapippuria
1 tl
Kaprista
Nippu persiljaa
1/2 dl
Raastettua parmesaania
2 rkl
Oliiviöljyä

Näin teet

1

Paloittele filee neljään osaan. Pane palat uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Sirottelepintaan suolaa ja pippuria.

600 - 800 g
(kirjo)lohifileetä
1 tl
Suolaa
Mustapippuria
2

Hienonna persilja ja kapris veitsellä työlaudalla taimonitoimikoneessa. Siirrä pieneen kulhoon ja sekoita joukkoon parmesaani ja hiukanöljyä. Levitä tahna lohipaloille.Kypsennä 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

Nippu persiljaa
1 tl
Kaprista
1/2 dl
Raastettua parmesaania
2 rkl
Oliiviöljyä
Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen jaReeta Nygård
Julkaistu: 27.8.2010
Muokattu: 26.8.2018