Uunilohi | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Uunilohi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Helposti ja nopeasti valmistuva uunilohi saa uutta makua persiljasta, kapriksesta ja parmesaanista valmistetusta tahnasta.

Ruokavaliot

Ainekset

600 - 800 g
(kirjo)lohifileetä
1 tl
Suolaa
Mustapippuria
1 tl
Kaprista
Nippu persiljaa
1/2 dl
Raastettua parmesaania
2 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele filee neljään osaan. Pane palat uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Sirottelepintaan suolaa ja pippuria.

600 - 800 g
(kirjo)lohifileetä
1 tl
Suolaa
Mustapippuria
2

Hienonna persilja ja kapris veitsellä työlaudalla taimonitoimikoneessa. Siirrä pieneen kulhoon ja sekoita joukkoon parmesaani ja hiukanöljyä. Levitä tahna lohipaloille.Kypsennä 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

Nippu persiljaa
1 tl
Kaprista
1/2 dl
Raastettua parmesaania
2 rkl
Oliiviöljyä
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen jaReeta Nygård
Julkaistu: 27.8.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.