Uunissa pehmennetyt kirsikkatomaatit

Ainekset (3 annosta)

MääräAinesosa
500 gkirsikkatomaatteja
2 - 3 rkltuoretta basilikaa
1 tlkuivattua oreganoa
1/2 kplpunainen chilipalko
2 rklkylmäpuristettua oliiviöljyä
1/2 rklpunaviinietikkaa
1 tlsokeria
1/2 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele ja valuta tomaatit. Siirrä ne laakeaan uunivuokaan. Ripottele tomaattien päälle basilika ja oregano. Poista chilistä siemenet ja silppua chili hienoksi. Lisää loput ainekset tomaattien päälle. Kääntele tomaatteja niin, että mausteet levittyvät tasaisesti.Paahda tomaatteja 150-asteisen uunin keskitasolla 60–90 minuuttia. Tarjoa tomaatit lisäkkeenä tai esimerkiksi paahdettujen leipien päällä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä