Uunissa pehmennetyt kirsikkatomaatit

Nappaa talteen!
| 500 g | kirsikkatomaatteja |
| 2 - 3 rkl | tuoretta basilikaa |
| 1 tl | kuivattua oreganoa |
| 1/2 kpl | punainen chilipalko |
| 2 rkl | kylmäpuristettua oliiviöljyä |
| 1/2 rkl | punaviinietikkaa |
| 1 tl | sokeria |
| 1/2 tl | suolaa |
- 1.
Huuhtele ja valuta tomaatit. Siirrä ne laakeaan uunivuokaan. Ripottele tomaattien päälle basilika ja oregano. Poista chilistä siemenet ja silppua chili hienoksi. Lisää loput ainekset tomaattien päälle. Kääntele tomaatteja niin, että mausteet levittyvät tasaisesti.Paahda tomaatteja 150-asteisen uunin keskitasolla 60–90 minuuttia. Tarjoa tomaatit lisäkkeenä tai esimerkiksi paahdettujen leipien päällä.
Uunissa pehmennetyt kirsikkatomaatit
Ainekset (3 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | kirsikkatomaatteja |
| 2 - 3 rkl | tuoretta basilikaa |
| 1 tl | kuivattua oreganoa |
| 1/2 kpl | punainen chilipalko |
| 2 rkl | kylmäpuristettua oliiviöljyä |
| 1/2 rkl | punaviinietikkaa |
| 1 tl | sokeria |
| 1/2 tl | suolaa |
Valmistus
- 1
Huuhtele ja valuta tomaatit. Siirrä ne laakeaan uunivuokaan. Ripottele tomaattien päälle basilika ja oregano. Poista chilistä siemenet ja silppua chili hienoksi. Lisää loput ainekset tomaattien päälle. Kääntele tomaatteja niin, että mausteet levittyvät tasaisesti.Paahda tomaatteja 150-asteisen uunin keskitasolla 60–90 minuuttia. Tarjoa tomaatit lisäkkeenä tai esimerkiksi paahdettujen leipien päällä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












