Uunissa pehmennetyt kirsikkatomaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Uunissa pehmennetyt kirsikkatomaatit

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ainekset

500 g
Kirsikkatomaatteja
2 - 3 rkl
Tuoretta basilikaa
1 tl
Kuivattua oreganoa
1/2 kpl
Punainen chilipalko
2 rkl
Kylmäpuristettua oliiviöljyä
1/2 rkl
Punaviinietikkaa
1 tl
Sokeria
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele ja valuta tomaatit. Siirrä ne laakeaan uunivuokaan. Ripottele tomaattien päälle basilika ja oregano. Poista chilistä siemenet ja silppua chili hienoksi. Lisää loput ainekset tomaattien päälle. Kääntele tomaatteja niin, että mausteet levittyvät tasaisesti.Paahda tomaatteja 150-asteisen uunin keskitasolla 60–90 minuuttia. Tarjoa tomaatit lisäkkeenä tai esimerkiksi paahdettujen leipien päällä.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 27.4.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.