Vadelma-puolukkapuuro | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vadelma-puolukkapuuro

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

7 dl
Vettä
1 dl
Puolukkasurvosta
2 dl
Vadelmia
1 dl
Sokeria
1 dl
Mannasuurimoita
Ripaus suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä marjoja ensin muutaman minuutin. Lisää sokeri, mannasuurimot sekä ripaus suolaa. Anna puuron kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Sekoita välillä. Anna puuron jäähtyä puolisen tuntia. Vatkaa puuro kuohkeaksi. Tarjoile kylmän maidon kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 8.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.