Vadelma-sitruunarahka | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vadelma-sitruunarahka

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 dl
Kuohukermaa
1 kpl
(250 g) maitorahkaa
2 dl
Pakastevadelmia
2 rkl
Sitruunamehua
3 rkl
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä se maitorahkaan. Jos käytät pakastevadelmia, lisää ne kohmeisina rahkaan (Huom! Ulkomaiset pakastevadelmat täytyy kuumentaa ennen käyttöä). Mausta rahka sitruunanmehulla ja sokerilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.9.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.