Vadelma-sitruunarahka
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 2 dl | kuohukermaa |
| 1 kpl | (250 g) maitorahkaa |
| 2 dl | pakastevadelmia |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 3 rkl | sokeria |
- 1.
Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä se maitorahkaan. Jos käytät pakastevadelmia, lisää ne kohmeisina rahkaan (Huom! Ulkomaiset pakastevadelmat täytyy kuumentaa ennen käyttöä). Mausta rahka sitruunanmehulla ja sokerilla.
Vadelma-sitruunarahka
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 dl | kuohukermaa |
| 1 kpl | (250 g) maitorahkaa |
| 2 dl | pakastevadelmia |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 3 rkl | sokeria |
Valmistus
- 1
Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä se maitorahkaan. Jos käytät pakastevadelmia, lisää ne kohmeisina rahkaan (Huom! Ulkomaiset pakastevadelmat täytyy kuumentaa ennen käyttöä). Mausta rahka sitruunanmehulla ja sokerilla.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|Päivitetty: 25.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












