Vadelma-sitruunarahka - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vadelma-sitruunarahka

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

2 dl
Kuohukermaa
1 kpl
(250 g) maitorahkaa
2 dl
Pakastevadelmia
2 rkl
Sitruunamehua
3 rkl
Sokeria

Näin teet

1

Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä se maitorahkaan. Jos käytät pakastevadelmia, lisää ne kohmeisina rahkaan (Huom! Ulkomaiset pakastevadelmat täytyy kuumentaa ennen käyttöä). Mausta rahka sitruunanmehulla ja sokerilla.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.9.2011
Muokattu: 15.5.2019