Vadelma-sitruunarahka

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 dlkuohukermaa
1 kpl(250 g) maitorahkaa
2 dlpakastevadelmia
2 rklsitruunamehua
3 rklsokeria

Valmistus

  1. 1

    Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä se maitorahkaan. Jos käytät pakastevadelmia, lisää ne kohmeisina rahkaan (Huom! Ulkomaiset pakastevadelmat täytyy kuumentaa ennen käyttöä). Mausta rahka sitruunanmehulla ja sokerilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025