Vadelmavispipuuro - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vadelmavispipuuro

Vadelmavispipuuro
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Herkullisen makea vadelmavispipuuro maistuu välipalana tai jälkiruokana. Puuroa voi helposti valmistaa kerralla reilumman satsin. Tarjoa maidon kanssa tai sellaisenaan.
Jaa Somessa

Ainekset

1 l
Vadelma- tai sekamehua
1 1/2 dl
Mannasuurimoita
200 g
Vadelmia (pakastettuja tai tuoreita)
1/2 dl
Sokeria

Näin teet

1

Kiehauta mehu kattilassa. Vatkaa joukkoon mannasuurimot. Keitä puuro kypsäksi keskilämmöllä noin 10 minuuttia. Sekoita välillä.

1 l
Vadelma- tai sekamehua
1 1/2 dl
Mannasuurimoita
2

Lisää puuroon vadelmat ja sokeri. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa sokeria. Anna puuron jäähtyä ja vatkaa se kuohkeaksi sähkövatkaimella.

Huom! Ulkomaalaiset pakastevadelmat tulee kuumentaa 1–2 minuuttia.

200 g
Vadelmia (pakastettuja tai tuoreita)
1/2 dl
Sokeria
Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2011
Muokattu: 3.7.2019