Vadelmavispipuuro | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Vadelmavispipuuro

Vadelmavispipuuro

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Herkullisen makea vadelmavispipuuro maistuu välipalana tai jälkiruokana. Puuroa voi helposti valmistaa kerralla reilumman satsin. Tarjoa maidon kanssa tai sellaisenaan.

Ainekset

1 l
Vadelma- tai sekamehua
1 1/2 dl
Mannasuurimoita
200 g
Vadelmia (pakastettuja tai tuoreita)
1/2 dl
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kiehauta mehu kattilassa. Vatkaa joukkoon mannasuurimot. Keitä puuro kypsäksi keskilämmöllä noin 10 minuuttia. Sekoita välillä.

1 l
Vadelma- tai sekamehua
1 1/2 dl
Mannasuurimoita
2

Lisää puuroon vadelmat ja sokeri. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa sokeria. Anna puuron jäähtyä ja vatkaa se kuohkeaksi sähkövatkaimella.

Huom! Ulkomaalaiset pakastevadelmat tulee kuumentaa 1–2 minuuttia.

200 g
Vadelmia (pakastettuja tai tuoreita)
1/2 dl
Sokeria
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.