Vadelmavispipuuro - Yhteishyvä

Vadelmavispipuuro

???
Annokset
4
Herkullisen makea vadelmavispipuuro maistuu välipalana tai jälkiruokana. Puuroa voi helposti valmistaa kerralla reilumman satsin.
Jaa Somessa

Ainekset

1 l
Vadelma- tai sekamehua
1 1/2 dl
Mannasuurimoita
200 g
Vadelmia (pakastettuja tai tuoreita)
1/2 dl
Sokeria

Näin teet

1

Kiehauta mehu kattilassa. Vatkaa joukkoon mannasuurimot. Keitä puuro kypsäksi keskilämmöllä, noin 10 minuuttia ja välillä sekoittaen. Lisää puuroon vadelmat ja sokeri. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa sokeria.Anna puuron jäähtyä ja vatkaa se kuohkeaksi sähkövatkaimella. Tarjoa maidon kanssa tai sellaisenaan. Huom! Ulkomaalaiset pakastevadelmat tulee kuumentaa 1–2 minuuttia.

2

Lisää puuroon vadelmat ja sokeri. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa sokeria.Anna puuron jäähtyä ja vatkaa se kuohkeaksi sähkövatkaimella. Tarjoa maidon kanssa tai sellaisenaan. Huom! Ulkomaalaiset pakastevadelmat tulee kuumentaa 1–2 minuuttia.

200 g
Vadelmia (pakastettuja tai tuoreita)
1/2 dl
Sokeria
Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2011
Muokattu: 16.9.2018
Jaa Somessa