Välimerellinen uunilohi - Yhteishyvä

Välimerellinen uunilohi

???
Aurinkokuivattu tomaatti, pinjansiemenet ja basilika antavat lohelle välimerellisen maun yhdessä parmesaanin kanssa. Nauti uunilohi raikkaan salaatin ja esimerkiksi keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

800 g
Lohifileetä
1 tl
Suolaa
Rouhittua valkopippuria

PÄÄLLE

6 kpl
Aurinkokuivattua tomaattia
4 rkl
Pinjansiemeniä
3 rkl
Hienonnettua basilikaa
3 rkl
Parmesaaniraastetta

Näin teet

1

Nypi lohifileestä ruodot ja nosta filee öljyttyyn uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä lohta 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit, pinjansiemenet ja basilikat karkeaksi seokseksi. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste. Ota kala uunista ja ripottele päälle tomaattiseos. Paista vielä noin 5 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.11.2014
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g12 g
Proteiinia23 g159 g
Rasvaa20 g140 g
Kuituja1 g10 g
Energiaa kj1170 8193
Energiaa kcal280 1957

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Suolaa

  • Rouhittua valkopippuria

  • 3 rkl Parmesaaniraastetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g12 g
Proteiinia23 g159 g
Rasvaa20 g140 g
Kuituja1 g10 g
Energiaa kj1170 8193
Energiaa kcal280 1957

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Suolaa

  • Rouhittua valkopippuria

  • 3 rkl Parmesaaniraastetta

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.