Nypi lohifileestä ruodot ja nosta filee öljyttyyn uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä lohta 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit, pinjansiemenet ja basilikat karkeaksi seokseksi. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste. Ota kala uunista ja ripottele päälle tomaattiseos. Paista vielä noin 5 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1170
280
20,0 g
3,4 g
1,7 g
1,7 g
1,4 g
22,7 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
Rouhittua valkopippuria,
3 rkl Parmesaaniraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli