Välimeren broilerivuoka

Ainekset (3 annosta)

MääräAinesosa
3 kplmarinoituja broilerinkoipi-reisiä
7 kplkeskikokoista perunaa
1 kpl(250 g) kirsikkatomaatteja
1 kplvalkosipulinkynsi
10 kplmustaa kivetöntä kalamata-oliivia
2 tlprovencale-yrttiseosta
1 tlsuolaa
2 rkloliiviöljyä

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa koivet isolla, terävällä veitsellä kahteen osaan nivelen kohdalta. Kuori ja viipaloi perunat. Aseta perunat öljyttyyn uunivuokaan. Lisää joukkoon pestyt tomaatit kokonaisina, murskattu valkosipulinkynsi ja oliivit. Mausta yrttiseoksella ja suolalla. Nosta vuoan päälle broilerit ja valuta päälle oliiviöljyä. Anna vuoan kypsyä 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä