Välimeren broilerivuoka | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Välimeren broilerivuoka

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ainekset

3 kpl
Marinoituja broilerinkoipi-reisiä
7 kpl
Keskikokoista perunaa
1 kpl
(250 g) kirsikkatomaatteja
1 kpl
Valkosipulinkynsi
10 kpl
Mustaa kivetöntä kalamata-oliivia
2 tl
Provencale-yrttiseosta
1 tl
Suolaa
2 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Leikkaa koivet isolla, terävällä veitsellä kahteen osaan nivelen kohdalta. Kuori ja viipaloi perunat. Aseta perunat öljyttyyn uunivuokaan. Lisää joukkoon pestyt tomaatit kokonaisina, murskattu valkosipulinkynsi ja oliivit. Mausta yrttiseoksella ja suolalla. Nosta vuoan päälle broilerit ja valuta päälle oliiviöljyä. Anna vuoan kypsyä 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 24.7.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.