Valkosuklaa-karpalopannacotta - Yhteishyvä

Valkosuklaa-karpalopannacotta

Annokset
4
Ruokavalio
Pannacotta on klassikkojälkiruoka. Voit tehdä valkosuklaapannacotan valmiiksi jo herkutteluhetkeä edeltävänä päivänä. Pannacotan päälle tuleva karpalokiille syntyy helposti ja nopeasti, mutta varaa kiilteen tehtyäsi jälkiruoka-annoksille muutama tunti hyytymisaikaa.
Jaa Somessa

Ainekset

3 kpl
Liivatelehteä
100 g
Valkosuklaata
2 dl
Kuohukermaa
2 dl
Maitoa

PINNALLE

1 kpl
Liivatelehti
2 dl
Pakastekarpaloita
1 dl
Vettä

Näin teet

1

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5 minuuttia. Rouhi suklaa. Kiehauta kerma ja maito. Sulata ja sekoita joukkoon suklaa ja puristetut liivatteet. Jaa seos laseihin.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai mieluiten yön yli.

Valmista kiille. Liota liivatelehteä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Keitä karpaloita vedessä muutama minuutti kunnes marjat pehmenevät. Siivilöi marjat ja painele marjaseos siivilän läpi liemeen. Kiehauta liemi. Liuota joukkoon liivate. Jäähdytä noin 5 minuuttia.

Lusikoi kiille vanukkaiden päälle. Anna hyytyä muutama tunti jääkaapissa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.11.2013
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja19 g76 g
Proteiinia5 g18 g
Rasvaa23 g91 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj1253 5013
Energiaa kcal300 1198

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Liivatelehteä

  • Liivatelehti

  • 1 dl Vettä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja19 g76 g
Proteiinia5 g18 g
Rasvaa23 g91 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj1253 5013
Energiaa kcal300 1198

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Liivatelehteä

  • Liivatelehti

  • 1 dl Vettä

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.