Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5 minuuttia. Rouhi suklaa. Kiehauta kerma ja maito. Sulata ja sekoita joukkoon suklaa ja puristetut liivatteet. Jaa seos laseihin.
Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai mieluiten yön yli.
Valmista kiille. Liota liivatelehteä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Keitä karpaloita vedessä muutama minuutti kunnes marjat pehmenevät. Siivilöi marjat ja painele marjaseos siivilän läpi liemeen. Kiehauta liemi. Liuota joukkoon liivate. Jäähdytä noin 5 minuuttia.
Lusikoi kiille vanukkaiden päälle. Anna hyytyä muutama tunti jääkaapissa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
300
1253
22,8 g
9,8 g
19,0 g
17,5 g
1,3 g
4,5 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Liivatelehteä,
Liivatelehti,
1 dl Vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli