Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Valkuaismunakas tomaattitäytteellä

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1/2 rkl
Öljyä
1 kpl
Pieni sipuli
4 kpl
Valkuaista
1 rkl
Vettä
Suolaa
Pippuria

Täyte:

2 kpl
Tomaattia
Yrttejä, esim. basilikaa, persiljaa tai timjamia

Tarjoiluun:

Hapankorppuja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Pese ja viipaloi tomaatit. Erottele kananmunan valkuainen keltuaisista. Kuullota sipuli öljyssä pannulla. Lisää valkuaiset, joihin on sekoitettu vesi ja mausteet. Paista munakasta miedolla lämmöllä. Vedä paistinlastalla munakasmassaa reunoilta pannun keskikohtaan päin. Nosta tomaattiviipaleet kostean munakkaan pinnalle. Hauduta kannen alla. Tarjoile kuumana suoraan pannusta hapankorppujen kanssa.Ruokalehti 0505

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.4.2005
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.