Vanhanajan silakkarullat - Yhteishyvä

Vanhanajan silakkarullat

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
Silakkafileitä
2 tl
Suolaa
Musta- tai valkopippuria
1 kpl
Pieni sipuli
3 rkl
Hienonnettua tilliä
2 dl
Vettä
1/2 dl
Väkiviinaetikkaa
1 1/2 rkl
Sokeria

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli. Silppua tilli. Aseta silakkafileet nahkapuoli alaspäin työlaudalle. Sirottele pinnalle reilu teelusikallinen suolaa, pippuri, puolet sipulista sekä tillisilpusta. Kääri fileet rullalle pyrstöpuolesta alkaen ja aseta tiiviisti vieretysten uunivuokaan. Sirottele pinnalle loppu sipuli ja tilli. Sekoita veteen etikka, sokeri ja loppu suola. Kaada liemi vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa lämpimänä tai hyvin jäähdytettynä.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.8.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa