Vanhanajan silakkarullat
Ainekset
Valmistus
Kuori ja hienonna sipuli hyvin hienoksi. Hienonna tilli.
Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin työlaudalle. Ripottele päälle suola, pippuri ja puolet sipulista ja tillistä. Kääri fileet rulliksi pyrstöstä alkaen ja aseta vieri viereen pystyyn uunivuokaan (koko noin 20 x 15 cm). Ripottele päälle loppu sipuli ja tilli.
Sekoita liemen ainekset keskenään ja kaada kalarullien päälle.
Paista 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Tarjoa silakkarullat lämpiminä esimerkiksi keitettyjen perunoiden ja jääkaappikylminä ruisleivän tai siemennäkkärin kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
122
510
6,6 g
1,5 g
2,6 g
2,5 g
0,1 g
12,1 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli