Vaniljainen raparperihillo
Ainekset
Näin teet
Huuhdo ja paloittele raparperit. Lisää kattilaan vesi ja raparperit. Halkaise joukkoon vaniljatanko ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita joukkoon hillosokeri ja keitä 10 minuuttia.
Ota hillo liedeltä ja kuori vaahto pinnalta. Poista vaniljatanko. Kaada hillo puhtaaseen lasipurkkiin. Sulje ja säilytä viileässä.
Ota hillo liedeltä ja kuori vaahto pinnalta. Poista vaniljatanko. Kaada hillo puhtaaseen lasipurkkiin. Sulje ja säilytä viileässä.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 278 g | 278 g |
Proteiinia | 3 g | 3 g |
Rasvaa | 1 g | 1 g |
Kuituja | 7 g | 7 g |
Energiaa kj | 4951 | 4951 |
Energiaa kcal | 1182 | 1182 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Vettä
Vaniljatanko
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 278 g | 278 g |
Proteiinia | 3 g | 3 g |
Rasvaa | 1 g | 1 g |
Kuituja | 7 g | 7 g |
Energiaa kj | 4951 | 4951 |
Energiaa kcal | 1182 | 1182 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Vettä
Vaniljatanko