Vaniljainen raparperihillo - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vaniljainen raparperihillo

Vaniljainen raparperihillo hillosokerilla ohje
Kappaleita
1
Valmistusaika
30 min
Vaniljalta vivahtava raparperihillo aateloi kesän jälkiruokaherkut. Tarjoa hillosokerilla makeutettu raparperihillo jäätelön tai lettujen kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Raparperia
2 rkl
Vettä
1 kpl
Vaniljatanko
250 g
Hillosokeria

Näin teet

1

Huuhdo ja paloittele raparperit. Lisää kattilaan vesi ja raparperit. Halkaise joukkoon vaniljatanko ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita joukkoon hillosokeri ja keitä 10 minuuttia.
Ota hillo liedeltä ja kuori vaahto pinnalta. Poista vaniljatanko. Kaada hillo puhtaaseen lasipurkkiin. Sulje ja säilytä viileässä.

2

Ota hillo liedeltä ja kuori vaahto pinnalta. Poista vaniljatanko. Kaada hillo puhtaaseen lasipurkkiin. Sulje ja säilytä viileässä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.4.2016
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja278 g278 g
Proteiinia3 g3 g
Rasvaa1 g1 g
Kuituja7 g7 g
Energiaa kj4951 4951
Energiaa kcal1182 1182

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Vettä

  • Vaniljatanko

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja278 g278 g
Proteiinia3 g3 g
Rasvaa1 g1 g
Kuituja7 g7 g
Energiaa kj4951 4951
Energiaa kcal1182 1182

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Vettä

  • Vaniljatanko

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.