Vaniljainen vispipuuro | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vaniljainen vispipuuro

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 l
Vettä
250 g
Puolukoita
1 1/2 dl
Sokeria
1 1/2 dl
Mannasuurimoita
2 tl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mittaa kattilaan vesi ja puolukat. Keitä noin 10 minuuttia. Lisää sokeri ja vatkaa joukkoon mannasuurimot. Hauduta vielä 10 minuuttia. Lisää joukkoon vaniljasokeri ja jäähdytä puuro kylmäksi. Vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi. Nauti kylmänä maidon kera.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 24.7.2009
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.