Värikäs hedelmä-broileripata
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 350 g | broilerisuikaleita |
| 5 dl | vettä |
| 1 kpl | kanaliemikuutio |
| 1 kpl | hedelmäcoctailia liemineen |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| rouhittua mustapippuria | |
| timjamia | |
| suolaa halutessasi | |
| 1 dl | kivettömiä mustia oliiveja |
| 1/2 - 1 rkl | maissijauhoa |
- 1.
Paista pannulla öljyssä broilerisuikaleet kypsiksi. Lisää vesi, kanaliemikuutio, säilykehedelmät liemineen ja murskattu valkosipulin kynsi. Mausta ruoka ja anna sen kiehua hiljalleen viiden minuutin ajan. Lisää oliivit. Suurusta liemi kylmään vesitilkkaan sekoitetuilla maissijauhoilla. Sekoita ja kiehauta. Tarjoile keitetyn riisin kanssa.
Värikäs hedelmä-broileripata
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 350 g | broilerisuikaleita |
| 5 dl | vettä |
| 1 kpl | kanaliemikuutio |
| 1 kpl | hedelmäcoctailia liemineen |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| rouhittua mustapippuria | |
| timjamia | |
| suolaa halutessasi | |
| 1 dl | kivettömiä mustia oliiveja |
| 1/2 - 1 rkl | maissijauhoa |
Valmistus
- 1
Paista pannulla öljyssä broilerisuikaleet kypsiksi. Lisää vesi, kanaliemikuutio, säilykehedelmät liemineen ja murskattu valkosipulin kynsi. Mausta ruoka ja anna sen kiehua hiljalleen viiden minuutin ajan. Lisää oliivit. Suurusta liemi kylmään vesitilkkaan sekoitetuilla maissijauhoilla. Sekoita ja kiehauta. Tarjoile keitetyn riisin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












