Vege buddha bowl | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Yhteistyössä: Food Market Herkku
Yhteistyössä: Food Market Herkku
Vege buddha Bowl

Vege buddha bowl

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Yhteistyössä: Food Market Herkku
Fork and knife
2 Annosta
Runsaasti paahdettuja kasviksia ja täysjyväriisiä sisältävä buddha bowl viimeistellään täyteläiseksi maapähkinävoilla. Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta.

Ainekset

150 g
kukkakaalin nuppuja
150 g
ruusukaaleja puolikkaina
150 g
bataattia kuutioina
pari oksaa tuoretta rosmariinia
1 kpl
(290 g) kikherneitä
3 rkl
Oliiviöljyä
1 1/2 dl
Täysjyväriisiä
3 tl
Ras el hanout -mausteseosta
Suolaa
Kuivattua chilliä
Rouhittua mustapippuria

lisäksi

Maapähkinävoita

Näin teet

1

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2

Laita kasvikset valutettujen ja kuivattujen kikherneiden kanssa uunipellille. Pirskottele niille öljyä. Paahda 25 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat napakan kypsiä.

1 kpl
(290 g) kikherneitä
3 rkl
Oliiviöljyä
pari oksaa tuoretta rosmariinia
150 g
bataattia kuutioina
150 g
ruusukaaleja puolikkaina
150 g
kukkakaalin nuppuja
3

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.

1 1/2 dl
Täysjyväriisiä
4

Mausta kypsät kasvikset ja kikherneet mausteseoksella, suolalla, chilillä ja pippurilla.

3 tl
Ras el hanout -mausteseosta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Kuivattua chilliä
5

Jaa riisi kulhoihin. Lisää kasvikset. Tarjoa maapähkinävoin kanssa.

Maapähkinävoita

Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta.

Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 23.10.2018
Muokattu: 13.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

2233

534

23,5 g

3,5 g

64,5 g

7,0 g

11,5 g

10,0 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

pari oksaa tuoretta rosmariinia,

3 tl Ras el hanout -mausteseosta,

Suolaa,

Kuivattua chilliä,

Rouhittua mustapippuria,

Maapähkinävoita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli