Vege buddha Bowl
Vege buddha Bowl
Yhteistyössä

Vege buddha bowl

Arvostele resepti
2 Annosta

15 min

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Runsaasti paahdettuja kasviksia ja täysjyväriisiä sisältävä buddha bowl viimeistellään täyteläiseksi maapähkinävoilla. Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta.

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
150 gkukkakaalin nuppuja
150 gruusukaaleja puolikkaina
150 gbataattia kuutioina
pari oksaa tuoretta rosmariinia
1 kpl(290 g) kikherneitä
3 rkloliiviöljyä
1 1/2 dltäysjyväriisiä
3 tlras el hanout -mausteseosta
suolaa
kuivattua chilliä
rouhittua mustapippuria

Lisäksi

maapähkinävoita

Valmistus (Uuni 200°C)

  1. 1

    Lämmitä uuni 200 asteeseen.

  2. 2

    Laita kasvikset valutettujen ja kuivattujen kikherneiden kanssa uunipellille. Pirskottele niille öljyä. Paahda 25 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat napakan kypsiä.

    MääräAinesosa
    1 kpl(290 g) kikherneitä
    3 rkloliiviöljyä
    pari oksaa tuoretta rosmariinia
    150 gbataattia kuutioina
    150 gruusukaaleja puolikkaina
    150 gkukkakaalin nuppuja
  3. 3

    Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.

    MääräAinesosa
    1 1/2 dltäysjyväriisiä
  4. 4

    Mausta kypsät kasvikset ja kikherneet mausteseoksella, suolalla, chilillä ja pippurilla.

    MääräAinesosa
    3 tlras el hanout -mausteseosta
    suolaa
    rouhittua mustapippuria
    kuivattua chilliä
  5. 5

    Jaa riisi kulhoihin. Lisää kasvikset. Tarjoa maapähkinävoin kanssa.

    MääräAinesosa
    maapähkinävoita

Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta.

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: pari oksaa tuoretta rosmariinia, 3 tl Ras el hanout -mausteseosta, Suolaa, Kuivattua chilliä, Rouhittua mustapippuria, Maapähkinävoita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
25.10.2018
|
Päivitetty: 26.11.2025

Samankaltaisia reseptejä