Nosta filee tunniksi huoneenlämpöön.
Leikkaa viipaleiksi ja nuiji muovikalvon välissä ohuiksi.
Sekoita vehnäjauhot ja mausteet lautasella. Riko kananmunat toiselle lautaselle ja vispaa veden kanssa rakenne rikki. Kaada korppujauhot kolmannelle lautaselle.
Kääntele pihvit jauho-mausteseoksessa, sen jälkeen munassa ja korppujauhoissa.
Kuumenna rasva-öljyseos ja anna hieman ruskistua. Paista leikkeitä kohtalaisella lämmöllä noin 3 minuuttia kummaltakin puolelta.
Koristele sitruunaviipaleilla, anjovisfileillä sekä kapriksilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
517
2161
31,3 g
9,5 g
21,8 g
1,0 g
1,0 g
36,8 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
Mustapippurirouhetta,
2 rkl Vettä,
Sitruunaviipaleita,
4 kpl Iso kaprista.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli