Yrtti-parsacouscous | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Yrtti-parsacouscous

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 dl
Couscous-suurimoita
2 dl
Kasvislientä
300 g
Vihreää parsaa
1 kpl
Punainen paprika
1 dl
Hienonnettuja yrttejä, esim. minttua, persiljaa
3 kpl
Vartta kevätsipulia (tai hienonnettua ruohosipulia)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mittaa couscous kattilaan ja kaada päälle kiehautettu kasvisliemi. Jätä suurimot turpoamaan kannen alle noin 5 minuutiksi.Leikkaa parsoista puumainen tyviosa pois ja esikeitä parsoja 3–4 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja paloittele parsat.Sekoita couscous haarukalla irtonaisiksi. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Leikkaa paprika pieniksi paloiksi. Lisää couscousin joukkoon paprikat, hienonnetut yrtit ja sipulit. Kääntele kevyesti ja nosta salaatti tarjoiluastiaan.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.