Yrtti-parsacouscous

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
2 dlcouscous-suurimoita
2 dlkasvislientä
300 gvihreää parsaa
1 kplpunainen paprika
1 dlhienonnettuja yrttejä, esim. minttua, persiljaa
3 kplvartta kevätsipulia (tai hienonnettua ruohosipulia)

Valmistus

  1. 1

    Mittaa couscous kattilaan ja kaada päälle kiehautettu kasvisliemi. Jätä suurimot turpoamaan kannen alle noin 5 minuutiksi.Leikkaa parsoista puumainen tyviosa pois ja esikeitä parsoja 3–4 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja paloittele parsat.Sekoita couscous haarukalla irtonaisiksi. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Leikkaa paprika pieniksi paloiksi. Lisää couscousin joukkoon paprikat, hienonnetut yrtit ja sipulit. Kääntele kevyesti ja nosta salaatti tarjoiluastiaan.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä