Yrttinen fileerulla | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Yrttinen fileerulla

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 - 700 g
Naudan fileetä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Öljyä tai margariinia paistamiseen

täyte:

150 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1 dl
Tuoreita yrttejä silputtuna, esim. persilja, basilika, ruohosipuli
5 kpl
Aurinkokuivattua tomaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuivaa filee ja poista siitä paksut kalvot. Halkaise fileetä pituussuunnassa niin, että voit avata sen. Nuiji lihaa ohuemmaksi. Yhdistä silputut yrtit ja tomaatit notkistetun tuorejuuston sekaan. Levitä täyte tasaisesti fileen sisäpinnalle ja kääri filee rullalle. Sido se vielä kiinni narulla. Kuumenna pannu rasva ja ruskista filee siinä molemmin puolin. Hiero pintaan suolaa ja pippuria ja sulje paistopussiin. Kypsennä fileetä 175 asteessa fileen koosta riippuen noin tunnin ajan, kunnes se on kypsää. Anna lihan vetäytyä noin 10 minuuttia uunista ottamisen jälkeen ennen leikkaamista. Tarjoa esimerkiksi yrteillä ja paistetuilla sienillä maustetun riisin kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 21.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.