Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Alkukesän parhaat mocktailit – kaksi raikasta juomaehdotusta

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 25.5.2023
|
Muokattu: 25.5.2023
Alkoholittomat drinkit eli mocktailit ovat nouseva trendi niin maailmalla kuin Suomessakin. Juhlissa on aina hyvä olla tarjolla hyvän makuisia ja houkuttelevia alkoholittomia juomia. Tuoreet hedelmät, marjat ja yrtit tekevät mocktaileista erityisen herkullisen näköisiä.

Trooppinen Piña Colada

Tämä juoma on takuuvarma keino päästä palmujen varjostaman rantaloman tunnelmaan. Paksu ja jopa pirtelömäinen ananas-kookosjuoma viilentää, kun sen tekee kohmeisista ananaspaloista. Piña colada ei kestä odottelua lasissa, vaan se kannattaa tarjota heti, sillä ajan kuluessa kookoskerma alkaa erottua muista nesteistä ikävän näköisesti.

Raikas ja kepeä Hugo Spritz

Seljankukkamehu on ainesosa, joka tekee hugosta omintakeisen makuisen. Se on kepeä, raikas ja kesäinen. Kun teet Hugon alkoholittomana spritzinä, saat siihen tunnelmaa nostattavia kuplia kivennäisvedestä ja alkoholittomasta kuohujuomasta. Kun lasissa on runsaasti jäitä sekä koristeita, on käsissä täydellinen juhlajuoma.

Lue lisää