Vaikka vierastaisit ruusukaalia, tätä salaattia rakastat. Suikaloi ruusukaalit raakoina pähkinäiseen salaattiin! Lisää mukaan kuivattuja karpaloita ja kesytä maut hunajaisella sinappikastikkeella.

Edessä vapaa viikonloppu – Laita mehevä vuokaruoka uuniin ja kutsu ystävät kylään!
Salaatiksi hunajalla kesytettyä ruusukaalia
Pääruoaksi ranskalainen klassikkoruoka
Lyonin kanan ainutlaatuisen hienon maun salaisuuksia ovat salvia ja punaviinietikka, joka saa kiehahtaa kunnolla ennen kuin pannulle lisätään muut kastikkeen ainekset. Valmista Lyonin kana mehevistä broilerin paistileikkeistä ja keitä kastike kasaan, jotta sen maku tiivistyy. Tarjoa uunissa hautunut etikkakana herkullisen palsternakka-perunamuusin kanssa.
Jälkiruoaksi paistettua päärynää
Ruskista päärynät fariinisokerin kanssa karamellipintaisiksi ja tarjoa maustamattoman jogurtin kanssa. Täyteläinen, hapokas jogurtti on tyylikäs ja täyteläinen makupari makeille päärynöille. Viimeistele annokset vielä rapeilla pistaasipähkinöillä.