Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juhlava grillimenu

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 11.6.2020
|
Muokattu: 24.5.2021
Juhlista kesää ja kata grillijuhlat takapihalle tai mökille. Alkumaljaksi sopii kuohuviinillä virkistetty raparperijuoma. Mehevä maustevoilla viimeistelty entrecôte on grillipihvien parhaimmistoa. Sen lisukkeeksi sopii yksinkertainen salaatti ja paahdetut varhaiskaalilohkot. Jälkiruokana ihastuttaa tuoreilla marjoilla koristeltu marenkikääretorttu.

Raparperisangria

Kesän ensimmäisten lämpimien päivien ilo on kuohuviinillä virkistetty hedelmäinen sangria, jonka voi tarjota alkumaljana tai nostaa boolimaljassa juhlapöytään.

Entrecôte

Entrecôte on mehukasta ja grillaukseen täydellisesti sopivaa lihaa. Grillipihvien kuningas viimeistellään helpolla itse tehdyllä maustevoilla. Tarjoile pihvit rapsakan vihreän salaatin kanssa.

Grillattu varhaiskaali

Paista varhaiskaali nopeasti grillissä. Pinnalle valutettu hunaja karamellisoituu grillatessa ja antaa kaalille mukavan makean maun.

Marenkikääretorttu

Tuttu kääretorttu paistetaan vaihteeksi marengista. Pohja on uskomattoman kuohkea – ja mikä parasta – gluteeniton, joten se sopii moneen ruokavalioon. Valitse koristeluun sesongin parhaat marjat.

Katso kaikki grillaajan suosikkireseptit ja valmiit menut