Kesän ensimmäisten lämpimien päivien ilo on kuohuviinillä virkistetty hedelmäinen sangria, jonka voi tarjota alkumaljana tai nostaa boolimaljassa juhlapöytään.
Juhlava grillimenu
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen, Yhteishyvä
Julkaistu: 11.6.2020
|Muokattu: 30.1.2025
Juhlista kesää ja kata grillijuhlat takapihalle tai mökille. Alkumaljaksi sopii kuohuviinillä virkistetty raparperijuoma. Mehevä maustevoilla viimeistelty entrecôte on grillipihvien parhaimmistoa. Sen lisukkeeksi sopii yksinkertainen salaatti ja paahdetut varhaiskaalilohkot. Jälkiruokana ihastuttaa tuoreilla marjoilla koristeltu britakääretorttu.
Raparperisangria
Entrecôte
Entrecôte on mehukasta ja grillaukseen täydellisesti sopivaa lihaa. Grillipihvien kuningas viimeistellään helpolla itse tehdyllä maustevoilla. Tarjoile pihvit rapsakan vihreän salaatin kanssa.
Grillattu varhaiskaali
Paista varhaiskaali nopeasti grillissä. Pinnalle valutettu hunaja karamellisoituu grillatessa ja antaa kaalille mukavan makean maun.
Britakääretorttu
Tuttu britakakku kääräistään nyt tortuksi! Täytteekseen kesäinen britakääretorttu saa raparperi-mascarponevaahtoa ja tuoreita mansikoita.







