Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juhlava grillimenu

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen, Yhteishyvä
Julkaistu: 11.6.2020
|
Muokattu: 21.5.2024
Juhlista kesää ja kata grillijuhlat takapihalle tai mökille. Alkumaljaksi sopii kuohuviinillä virkistetty raparperijuoma. Mehevä maustevoilla viimeistelty entrecôte on grillipihvien parhaimmistoa. Sen lisukkeeksi sopii yksinkertainen salaatti ja paahdetut varhaiskaalilohkot. Jälkiruokana ihastuttaa tuoreilla marjoilla koristeltu britakääretorttu.

Raparperisangria

Kesän ensimmäisten lämpimien päivien ilo on kuohuviinillä virkistetty hedelmäinen sangria, jonka voi tarjota alkumaljana tai nostaa boolimaljassa juhlapöytään.

Entrecôte

Entrecôte on mehukasta ja grillaukseen täydellisesti sopivaa lihaa. Grillipihvien kuningas viimeistellään helpolla itse tehdyllä maustevoilla. Tarjoile pihvit rapsakan vihreän salaatin kanssa.

Grillattu varhaiskaali

Paista varhaiskaali nopeasti grillissä. Pinnalle valutettu hunaja karamellisoituu grillatessa ja antaa kaalille mukavan makean maun.

Britakääretorttu

Tuttu britakakku kääräistään nyt tortuksi! Täytteekseen kesäinen britakääretorttu saa raparperi-mascarponevaahtoa ja tuoreita mansikoita.

Katso kaikki grillaajan suosikkireseptit ja valmiit menut