Kesän raikkain alkoholiton kuplajuoma syntyy sitruuna-inkiväärikombuchasta sekä makeista mansikoista.
Kesäinen grillimenu
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 11.6.2020
|Muokattu: 30.1.2025
Alkukesän tuoreista kasviksista ja mansikoista syntyy yöttömän yön juhliin sopivat herkut. Kupliva mansikkamocktail on juhlava alkumalja. Possunfilee kieputetaan hauskasti palmikolle ja tarjoillaan lämpimän perunasalaatin kanssa. Raparperipiirakan valkosuklaa-murupinnassa on ihanan kinuskinen maku.
Mansikkamocktail
Letitetty possunfilee
Grillijuhlien katseenkääntäjänä toimii sipulinvarsien kanssa letille kiepautettu porsaan fileelankku.
Lämmin perunasalaatti
Keitetyt perunat ruskistetaan pannulla tai muurikassa. Lisää joukkoon minikurkkuja, sipulia ja vihreitä papuja. Salaatin maustaa sinappinen mausteöljy.
Raparperipiirakka
Tee pellillinen raparperipiirakkaa valmiiksi jo edellisenä päivänä. Kasaa piirakkapalat kauniisti tarjottimelle ja viimeistele tuoreilla mansikoilla.







