Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Alkukesän tuoreista kasviksista ja mansikoista syntyy yöttömän yön juhliin sopivat herkut. Kupliva mansikkamocktail on juhlava alkumalja. Possunfilee kieputetaan hauskasti palmikolle ja tarjoillaan lämpimän perunasalaatin kanssa. Raparperipiirakan valkosuklaa-murupinnassa on ihanan kinuskinen maku.
Mansikkamocktail
Kesän raikkain alkoholiton kuplajuoma syntyy sitruuna-inkiväärikombuchasta sekä makeista mansikoista.
Keitetyt perunat ruskistetaan pannulla tai muurikassa. Lisää joukkoon minikurkkuja, sipulia ja vihreitä papuja. Salaatin maustaa sinappinen mausteöljy.
Tilaa Yhteishyvän uutiskirje ja saat sähköpostiisi mutkattomia, maistuvia ja sesonkiin sopivia arkiruokavinkkejä, jotka on suunniteltu hävikkiä välttäen.