Leivontavinkit: muna-sokerivaahto, valkuaisvaahto ja rasva-sokerivaahto - Yhteishyvä

Leivontavinkit: muna-sokerivaahto, valkuaisvaahto ja rasva-sokerivaahto

Leivontavinkit: muna-sokerivaahto, valkuaisvaahto ja rasva-sokerivaahto

Erilaiset vaahdot ovat tärkeä osa monenlaisten leivonnaisten valmistusta. Onnistu muna-sokerivaahdossa, valkuaisvaahdossa ja rasva-sokerivaahdossa näillä ohjeilla.

Jaa Somessa
Teksti
Marita Suontausta
Kuvat
SOK

Huoneenlämpöiset munat vaahdottuvat paremmin kuin jääkaappikylmät. Kylmistä munista taas on helppo erotella keltuaiset ja valkuaiset, koska munan rakenne pysyy paremmin koossa.

Video: Valkuaisvaahto

Julkaistu: 1.8.2015
Muokattu: 12.12.2018
Jaa Somessa