Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Leivontavinkit: muna-sokerivaahto, valkuaisvaahto ja rasva-sokerivaahto

Teksti:
Marita Suontausta
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.8.2015
|
Muokattu: 26.4.2023
Erilaiset vaahdot ovat tärkeä osa monenlaisten leivonnaisten valmistusta. Onnistu muna-sokerivaahdossa, valkuaisvaahdossa ja rasva-sokerivaahdossa näillä ohjeilla.

Huoneenlämpöiset munat vaahdottuvat paremmin kuin jääkaappikylmät. Kylmistä munista taas on helppo erotella keltuaiset ja valkuaiset, koska munan rakenne pysyy paremmin koossa.

Video: Valkuaisvaahto

Leipomassa? Lue myös nämä vinkit!