- Leipomo Rostenin Rostis on uudenlainen paistopistetuote. Ohuen ruiskuoren sisällä on karjalanpiirakan makuja eli riisipuuroa ja munatäytettä. Nappaa välipalaksi yksittäin tai neljän kappaleen pussissa.
- Elite Fitnessin Äidin patukka on maapähkinäpohjainen ja gluteeniton. Hunajan makeuttamia välipalapatukoita on kolmea makua.
- Kuusamon Kalan kalalastut tehdään kotimaisesta säyneestä, särjestä, lahnasta ja hauesta. Käytä esimerkiksi pizzassa tai tarjoa pastan kanssa. Kevyt ruskistus pannulla tai paahtaminen uunissa grillivastuksella riittää.
- Huonon Äidin valmisateriassa on puolet päivän kasviksista. Valitse kotimaisia kasviksia ja naudanlihapullia tomaattikastikkeessa tai kasviksia, omenaa ja kalapihviä kermakastikkeessa.
- Lapin Marian Villipesto yhdistää metsän maut perinteiseen pestokastikkeeseen. Makuvaihtoehtoja on kaksi: kerkkä ja nokkonen.
Oletko jo maistanut Suomalainen menestysresepti 2020 -tuotteita?
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Valmistajat
Julkaistu: 18.9.2020
|Muokattu: 30.1.2025
S-ryhmän järjestämän tv-kilpailun myötä syntyneet uutuudet ovat myynnissä S-ruokakaupoissa. Oletko jo kokeillut?