Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Oletko jo maistanut Suomalainen menestysresepti 2020 -tuotteita?

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Valmistajat
Julkaistu: 22.9.2020
|
Muokattu: 3.6.2021
S-ryhmän järjestämän tv-kilpailun myötä syntyneet uutuudet ovat myynnissä S-ruokakaupoissa. Oletko jo kokeillut?
  1. Leipomo Rostenin Rostis on uudenlainen paistopistetuote. Ohuen ruiskuoren sisällä on karjalanpiirakan makuja eli riisipuuroa ja munatäytettä. Nappaa välipalaksi yksittäin tai neljän kappaleen pussissa.
  2. Elite Fitnessin Äidin patukka on maapähkinäpohjainen ja gluteeniton. Hunajan makeuttamia välipalapatukoita on kolmea makua.
  3. Kuusamon Kalan kalalastut tehdään kotimaisesta säyneestä, särjestä, lahnasta ja hauesta. Käytä esimerkiksi pizzassa tai tarjoa pastan kanssa. Kevyt ruskistus pannulla tai paahtaminen uunissa grillivastuksella riittää.
  4. Huonon Äidin valmisateriassa on puolet päivän kasviksista. Valitse kotimaisia kasviksia ja naudanlihapullia tomaattikastikkeessa tai kasviksia, omenaa ja kalapihviä kermakastikkeessa.
  5. Lapin Marian Villipesto yhdistää metsän maut perinteiseen pestokastikkeeseen. Makuvaihtoehtoja on kaksi: kerkkä ja nokkonen.

Kokeile ohjelmasta tuttuja tuotteita näissä resepteissä