- Leipomo Rostenin Rostis on uudenlainen paistopistetuote. Ohuen ruiskuoren sisällä on karjalanpiirakan makuja eli riisipuuroa ja munatäytettä. Nappaa välipalaksi yksittäin tai neljän kappaleen pussissa.
- Elite Fitnessin Äidin patukka on maapähkinäpohjainen ja gluteeniton. Hunajan makeuttamia välipalapatukoita on kolmea makua.
- Kuusamon Kalan kalalastut tehdään kotimaisesta säyneestä, särjestä, lahnasta ja hauesta. Käytä esimerkiksi pizzassa tai tarjoa pastan kanssa. Kevyt ruskistus pannulla tai paahtaminen uunissa grillivastuksella riittää.
- Huonon Äidin valmisateriassa on puolet päivän kasviksista. Valitse kotimaisia kasviksia ja naudanlihapullia tomaattikastikkeessa tai kasviksia, omenaa ja kalapihviä kermakastikkeessa.
- Lapin Marian Villipesto yhdistää metsän maut perinteiseen pestokastikkeeseen. Makuvaihtoehtoja on kaksi: kerkkä ja nokkonen.
Savukala-nokkospestopasta