Keitetyistä täpläravuista kannattaa poimia lihat tarkasti talteen. Täpläravun hienoarominen liha sopii moniin ruokiin, joihin tavallisesti käytät katkarapuja. Rapujen muhkeimmat suupalat löydät saksista ja pyrstöpanssarin alta.
Klassinen herkkuleipä toast skagen syntyy, kun kääntelet ravunlihat ranskankermaan ja maustat sipulisilpulla, sitruunalla, chilillä, suolalla ja pippurilla. Lisää mukaan tilliä ja ruohosipulia ja lusikoi seos runsaaksi keoksi paahdetulle leivälle. Kokeile skagenseosta myös uuniperunan tai munakkaan täytteenä.
Täpläravun hienoarominen liha sopii moniin ruokiin, joihin tavallisesti käytät katkarapuja.
Hyödynnä myös ravun kuoret keittämällä niistä maukas liemi. Paahda kuoria voissa sipulin, valkosipulin, miedon chilin sekä sellerin tai fenkolin kanssa. Lisää vettä tai kalalientä sekä maun mukaan valkoviiniä ja tomaattipyreetä. Keitä parikymmentä minuuttia, ja siivilöi liemi lopuksi.
Voit pakastaa liemen kerta-annoksina ja käyttää esimerkiksi risottoihin, keittoihin ja kastikkeisiin.