Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Herne-vuohenjuusto-pekonisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Salaatti

200 g
Vuohenjuustoa
1 kpl
Pakasteherneitä (200g)
5 kpl
Pekonia
1 kpl
Salaattisekoitusta
1 kpl
Omena

Hunaja-viinietikkakastike

2 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Balsami- tai viinietikkaa
2 tl
Sinappia
2 tl
Hunajaa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Persiljaa, hienonnettuna
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kaada pakasteherneiden päälle pari desiä kiehuvaa vettä ja anna niiden sulaa ja lämmetä salaatinteon ajan.Paloittele pekonit ja paahda pannulla rapeiksi. Valuta pois rasva ja anna jäähtyä.Nostele tarjoiluastiaan salaattisekoitus. Paloittele joukkoon vuohenjuusto.Halkaise omena, poista kanta ja siemenkota ja paloittele.Ripottele salaatin joukkoon pekonit, omenapalat ja valutetut herneet.Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatin joukkoon.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 22.4.2010
|
Muokattu: 27.3.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.