Näitä ruokia grillataan tänä kesänä! Kokeile sinäkin
Kutsu ystävät koolle, kaiva pöytäliina kaapista ja laita grilli kuumaksi! Poimi tästä uusia ideoita kesän grillihetkiin.


Pääruoaksi kanavartaita tai lohinyyttejä
Kanavartaat ja kalanyytit ovat monen grillaajan ikisuosikkeja. Piristä tämän kesän grillailua tekemällä ne uudella tavalla.
Pujota varrastikkuihin kanan lisäksi myös tofua. Sekoita vartaille trendikäs, aasialaisesta keittiöstä maut lainaava bang bang -kastike. Majoneesipohjainen kastike saa tulista makua srirachakastikkeesta sekä makeasta chilikastikkeesta.
Grillilohi saa uuden muodon, kun se leikataan perhoseksi nyytin sisään. Samassa nyytissä voi grillata myös herkkusieniä ja varsiparsakaalia kalan lisukkeeksi. Ruoka saa makua kastikkeesta, johon tulee valkosipulia ja hunajaa.
Lisukkeeksi pekoni-nektariineja, kaalilohkoja tai juustoleipiä
Grillatut nektariinisuupalat ovat täynnä makua, sillä ne kääräistään pekoniin yhdessä sinihomejuuston kanssa. Grillatut varhaiskaalilohkot taas tarjoillaan juustokastikkeen kera ja viimeistellään trendikkäästi pistaasipähkinärouheella.
Grillissä voi valmistaa myös leivät ruoan oheen. Täytä leipäviipaleet kaupan valmiilla, mausteisella kaalisalaatilla eli kimchillä ja juustoraasteella. Pienempään nälkään leipiä voi leikata myös puoliksi.