Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tee sapaksia! Katso vinkit ja reseptit

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 11.7.2016
|
Muokattu: 31.8.2020
Suomalaiset tapakset eli sapakset syntyvät kotoisista mauista ja sujahtavat suuhun sellaisenaan. Katso sapasohjeet.

Sapaksien juuret ovat Espanjassa. Sapakset ovat läheistä sukua espanjalaisille tapaksille eli pienille suupaloille, joita syödään käsin. Suomalaisserkut koostuvat yleensä kauden tuoreista raaka-aineista.

Käytä mielikuvitusta! Parita rohkeasti vastakkaisia makuja: suolaista ja makeaa, tulista ja lempeää. Voit myös vauhdittaa tapaksien kokoamista esimerkiksi keittämällä perunat ja kananmunat valmiiksi jo tarjoamista edeltävänä päivänä.

Katso sapasreseptit