Tee sapaksia! Katso vinkit ja reseptit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tee sapaksia! Katso vinkit ja reseptit

Tee sapaksia! Katso vinkit ja reseptit

Suomalaiset tapakset eli sapakset syntyvät kotoisista mauista ja sujahtavat suuhun sellaisenaan. Katso sapasohjeet.

Jaa Somessa
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK

Sapaksien juuret ovat Espanjassa. Sapakset ovat läheistä sukua espanjalaisille tapaksille eli pienille suupaloille, joita syödään käsin. Suomalaisserkut koostuvat yleensä kauden tuoreista raaka-aineista.

Käytä mielikuvitusta! Parita rohkeasti vastakkaisia makuja: suolaista ja makeaa, tulista ja lempeää. Voit myös vauhdittaa tapaksien kokoamista esimerkiksi keittämällä perunat ja kananmunat valmiiksi jo tarjoamista edeltävänä päivänä.

Katso sapasreseptit

Julkaistu: 11.7.2016
Muokattu: 25.10.2019
Jaa Somessa