Pinaatti-perunamunakas - Yhteishyvä

Pinaatti-perunamunakas

Pinaatti-perunamunakas uunissa
Annokset
12
Valmistusaika
30 min
Uunin lämpötila
175°C
Uunissa kypsennettyyn munakkaaseen saa upotettua tähdeperunat. Perunamunakas saa lisäkseen pinaattia ja valmistuu nopeasti uunissa.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(80 g) babypinaattia
3 kpl
Keitettyä perunaa
8 kpl
Kananmunaa
50 g
Parmesaaniraastetta
2 dl
Kermaa
1 dl
Maitoa
Suolaa
Rouhittua valkopippuria

Näin teet

1

Huuhtele ja kuivaa pinaatti. Kuori ja viipaloi perunat. Riko munat ja sekoita joukkoon parmesaaniraaste, kerma, maito ja mausteet.

1 kpl
(80 g) babypinaattia
3 kpl
Keitettyä perunaa
8 kpl
Kananmunaa
50 g
Parmesaaniraastetta
2 dl
Kermaa
1 dl
Maitoa
Rouhittua valkopippuria
Suolaa
2

Kastele leivinpaperiarkki ja vuoraa paperilla kakkuvuoka (halk. 20 cm). Leikkaa vuoan yli menevä paperi pois. Kaada vuoan pohjalle puolet pinaatinlehdistä. Lisää päälle perunaviipaleet ja aseta päälle loput pinaatit. Kaada päälle munaseos.

3

Kypsennä munakasta 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes seos on hyytynyt. Ruskista pinta nopeasti uunissa kuumien grillivastusten alla. Leikkaa annospaloiksi.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 11.7.2016
Muokattu: 28.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g39 g
Proteiinia6 g76 g
Rasvaa11 g135 g
Kuituja0 g2 g
Energiaa kj587 7047
Energiaa kcal140 1684

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 pussi (80 g) babypinaattia

  • Suolaa

  • Rouhittua valkopippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g39 g
Proteiinia6 g76 g
Rasvaa11 g135 g
Kuituja0 g2 g
Energiaa kj587 7047
Energiaa kcal140 1684

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 pussi (80 g) babypinaattia

  • Suolaa

  • Rouhittua valkopippuria

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.