Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Joulukuun Yhteishyvässä äänessä ovat nuoret, joihin korona jätti kipeitä jälkiä – lue nyt!

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 3.8.2017
|
Muokattu: 28.1.2022
Joulukuun mahtava lukupaketti on ilmestynyt! Pohdimme pääjutussa nuorten asioita, mutta sen lisäksi lehdestä löytyy paljon jouluista ja muutakin asiaa. Vierailemme muun muassa tehtaassa, jossa valmistetaan joulun suosikkiherkut Vihreät kuulat. Lisäksi kurkistamme remontoituun hotelli Kimmeliin Joensuussa. Annamme myös parhaat vinkit joululeivonnaisiin!

Rippileiri - peruttu. Luokkaretki - peruttu. Vanhojen tanssit - peruttu. Juuri nyt nuoruutta elävien muistoihin tulee aina jäämään korona. THL:n kouluterveyskyselyn mukaan nuorten mielenterveyden haasteet ovat lisääntyneet.

Aikuisilla on erittäin tärkeä rooli siinä, miten nuoret selviävät koronan tuomista haasteista. Kaikista tärkeintä on kuunnella, mitä nuorella on sydämellään.

Nuorten kuuntelemiseksi päätimme myös tehdä historiaa - Yhteishyvän sisältöjä voi nyt kuunnella ensimmäistä kertaa audion muodossa eli Laumasuoja podcast-sarja päästää nuoret ääneen. Kuuntele kaikki jaksot täältä ja lue lisää aiheesta.

S-ryhmä on myös vahvasti mukana Pidä huolta -kampanjassa, jossa kerätään varoja nuorten mielenterveyden hyväksi. Muusikko Lauri Tähkä ja tuottaja Jukka Immonen painottavat, että apua kannattaa hakea matalalla kynnyksellä.

Tuhtiin 116-sivuiseen lukupakettiin mahtuu paljon muutakin luettavaa.

Rakastettu näyttelijä Kati Outinen kertoo, miten isovanhemmuus muutti hänen arvojaan. Suositussa Tuotteen takana -sarjassa pääsemme kurkistamaan Vihreiden kuulien valmistukseen.

Lisäksi lehdessä on luonnollisesti myös jouluaiheita ja herkullisesta Sesonki-liitteestä löydät 17 reseptiä talven juhliin.

Yhteishyvä 6/2021 jaetaan asiakasomistajille 25.11.–27.11.2021.

Lue Yhteishyvän 6/21 juttuja

Lue Yhteishyvän näköislehtiä

Lisää aiheesta