Mausta täytekakkupohja piparkakkumausteella ja täytä pehmeällä valkosuklaamoussella. Ohjeessa neuvotaan myös, kuinka teet kauniit kakunkoristeet sokeroiduista rosmariininoksista.

Sesonki 6/2021 -lehden uudet reseptit talven juhliin
Kahvipöydän kaunotar: puolukka-valkosuklaakakku
Glögin kanssa: täytetty joulukranssi ja juustokierteet
Pikkujoulupöydässä tai glögimukillisen kaverina maistuvat pähkinäisellä punajuuripestolla täytetty kranssi tai helpot voitaikinasta kieritettävät juustotangot.
Kalaisat palat: lohimousse, granaattiomena-kuhaceviche ja tapassilakat
Sekoita helppo ja herkullinen lohimousse kylmäsavu- ja graavikirjolohesta. Uutta makua ja väriä kalapöytään saat hedelmäisellä kuha-cevichellä tai espanjalaisten tapasten tyyliin valmistetuilla silakoilla.
Joulupöydän tähdet: kuorrutetut kinkut
Viimeistele joulukinkku herkullisella hunaja-sinappikuorrutuksella ja rapealla hapankorppumurulla. Lempeän savuinen kasviskinkku on helppo valmistaa tofusta.
Joulun vegeherkut: punaviini-härkispata, porkkanalaatikkomureke ja talvisalaatti
Viimeistele punaviinin täyteläistämä ja timjamilla maustettu kasvispata persiljaöljyllä. Joulupöydän vegetarjottaviin sopivat myös porkkanalaatikosta tuttujen makujen siivittämä mureke sekä kauden hedelmistä ja kasviksista koottu salaatti.
Joulun ykkösleivonnaiset: jouluomena-vuokapulla ja piparimokkapalat
Kaksi uutta ideaa joululeivontaan: miltä kuulostaisivat omenatäytteiset kanelipullat tai pipariset mokkapalat?
Jälkiruoaksi: talvinen hedelmäsalaatti ja lämmin rosmariinikinuski
Tarjoa joulupöydän jälkiruoaksi sesongin hedelmät jäätelön ja yrtillä ryyditetyn suolakinuskin kanssa.
Uudenvuoden pizzamenu: antipastovartaat, roomalainen levypizza ja cappuccino-suklaafudget
Tarjoa uutenavuotena italialainen pizzamenu: herätä ruokahalu suloisilla pikkusuolaisilla, valloita vieraat pinnalta rapealla ja sisältä ilmavan pehmeällä peltipizzalla ja ilahduta mokkamakeisilla.
Kaikki joulun reseptit
Löydä oma tyylisi joulusivultamme ja nauti vuoden ihanimmasta ajasta itsesi näköisellä tavalla.