
Lämpimät tonnikalaleivät
Ainekset
Valmistus
Irrota leipien pohja ja päällinen toisistaan. Levitä leivät leivinpaperille pellille.
Valuta tonnikala ja kaprikset. Sekoita tonnikala, kaprikset ja sriracha. Levitä leipien päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on kullanruskeaa.
Vinkki: Korvaa sriracha tomaattipyreellä ja kaprikset suolakurkuilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
138
578
6,1 g
2,3 g
9,0 g
1,5 g
1,9 g
10,5 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli