Perinteisen pääsiäismenun tähti on karitsa, jota säestävät uunissa meheviksi paistuneet kermaperunat.
Perinteinen pääsiäismenu karitsasta
Perinteisen pääsiäismenun tähti on karitsa, jota säestävät uunissa meheviksi paistuneet kermaperunat.
Tänä pääsiäisenä juhla-ateria kootaan kermaisen uunilohen ympärille. Alkuun nautitaan täytetyt kananmunat, ja pääruoaksi pöytään katetaan astetta fiinimpi uunilohi yrteillä maustetun perunamuusin kera. Jälkiruokavalinta on taatusti herkullinen klassikko: key lime pie on helppo leipoa myös kotona.
Helpossa kalamenussa turska paistuu samassa pannussa perunoiden ja parsojen kanssa. Alkuruokana on iki-ihania täytettyjä kananmunia ja jälkiruoka on täydellinen yhdistelmä kirpeää sitruunaa ja makeaa marenkia. Yksinkertaisen, mutta näyttävän kanamenun pääruoka on kokonainen uunibroileri, jonka kanssa pöytään pääsee raikas minttu-parsasalaatti. Alkupalana maistuvat herkulliset bruschettat ja jälkiruoaksi pyöräytät hetkessä mämmijäätelön.
Pääsiäisen kasvisruokamenu on pöydässä hetkessä! Tarjoa alkuun kuohkea parsakeitto ja pääruoaksi keväisen vehreä pinaatti-fetapasta. Söpöissä jälkiruokalaseissa on kauniit kerrokset pashaa ja hedelmäsalaattia.
Gluteenittomassa pääsiäismenussa maistuvat perinteiset maut. Parsa-hernekeiton ja karitsapullien jälkeen maistuvat Nutella-rahkalla täytetyt suklaamunat.
Pääsiäisen näyttävä brunssipöytä tulee valmiiksi muutaman ainesosan helpoilla resepteillä ja valmistaikinoiden avulla.