Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Paistettu kuha ja gremolata

Raikas pääsiäisen kalamenu

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 4.3.2020
|
Muokattu: 5.3.2025
Herkuttele voissa paistetuilla rapeilla kuhafileillä ja ihanalla italialaisella yrttikastikkeella eli gremolatalla. Tarjoa fileet juustoisen perunagratiinin kanssa. Keväisen raikas kasvislisuke syntyy helposti rapsakoista varsiparsakaaleista, ruokaisista linsseistä ja pinaatista. Jälkiruoka on kevyt ja raikas sitruunakiisseli, jonka voi valmistaa tarjoilua edellisenä päivänä.

Sillikaviaarimunat

Tarjoile klassinen sillikaviaari kananmunanpuolikkaista.

Paistettu kuha

Paista kuha voissa rapeaksi ja lusikoi päälle yrttistä gremolatakastiketta.

Perunagratiini ja kasvis-linssipaistos

Juustoinen perunagratiini sopii juhlapöydän lisukkeeksi. Kivan lisän pöytään tuo varsiparsakaaleista, linsseistä ja pinaatista tehty lämmin lisuke.

Sitruunakiisseli

Kirpeän sitruunakiisselin maku pehmenee kermavaahdolla.

Katso muut pääsiäisen menuehdotukset

Katso kaikki ideat ja reseptit pääsiäiseen