Raikas pääsiäisen kalamenu

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 4.3.2020
|
Muokattu: 5.3.2025
Herkuttele voissa paistetuilla rapeilla kuhafileillä ja ihanalla italialaisella yrttikastikkeella eli gremolatalla. Tarjoa fileet juustoisen perunagratiinin kanssa. Keväisen raikas kasvislisuke syntyy helposti rapsakoista varsiparsakaaleista, ruokaisista linsseistä ja pinaatista. Jälkiruoka on kevyt ja raikas sitruunakiisseli, jonka voi valmistaa tarjoilua edellisenä päivänä.

Sillikaviaarimunat

Tarjoile klassinen sillikaviaari kananmunanpuolikkaista.

Sillikaviaarimunat
Sillikaviaarimunat

Sillikaviaarimunat

Paistettu kuha

Paista kuha voissa rapeaksi ja lusikoi päälle yrttistä gremolatakastiketta.

Paistettu kuha ja gremolata
Paistettu kuha ja gremolata

Paistettu kuha ja gremolata

Perunagratiini ja kasvis-linssipaistos

Juustoinen perunagratiini sopii juhlapöydän lisukkeeksi. Kivan lisän pöytään tuo varsiparsakaaleista, linsseistä ja pinaatista tehty lämmin lisuke.

Juustoinen perunagratiini
Juustoinen perunagratiini

Juustoinen perunagratiini

Varsiparsakaali-linssipaistos
Varsiparsakaali-linssipaistos

Varsiparsakaali-linssipaistos

Sitruunakiisseli

Kirpeän sitruunakiisselin maku pehmenee kermavaahdolla.

Sitruunakiisseli
Sitruunakiisseli

Sitruunakiisseli

Katso muut pääsiäisen menuehdotukset

Katso kaikki ideat ja reseptit pääsiäiseen