Gluteeniton pääsiäismenu

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 24.7.2018
|
Muokattu: 5.3.2025
Gluteenittomassa pääsiäismenussa maistuvat perinteiset maut. Yrttiöljy viimeistelee alkuruoaksi tarjottavan parsakeiton. Sitruunarisoton kanssa nautitaan karitsanpaistia ja maukkaita rakuunan maustamia porkkanoita. Jälkiruoaksi herkutellaan suolakaramelli-suklaamunilla.

Parsakeitto yrttiöljyllä

Yrttiöljy tuo parsakeittoon raikkaan twistin.

Ranskalainen parsakeitto yrttiöljyllä
Ranskalainen parsakeitto yrttiöljyllä

Ranskalainen parsakeitto yrttiöljyllä

Karitsapaisti

Karitsapaisti on pääsiäisen herkullinen klassikko, joka sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon.

Sitruunarisotto ja rakuunaporkkanat

Kullankeltainen risotto saa väriä kurkumasta ja potkua sitruunasta. Rakuuna aateloi porkkanat juhlapöytään sopivaksi lisukkeeksi.

Sitruunarisotto
Sitruunarisotto

Sitruunarisotto

Rakuunaporkkanat vaalealla lautasella, jossa lusikka. Lautasen alla vaalea liina ja vieressä laseja, lautanen ja maljakko.
Rakuunaporkkanat vaalealla lautasella, jossa lusikka. Lautasen alla vaalea liina ja vieressä laseja, lautanen ja maljakko.

Rakuunaporkkanat

Täytetyt suklaamunat

Valmista pääsiäisen gluteeniton pikajälkkäri täyttämällä suklaamunan puolikkaat suolakaramellivaahdolla.

Suolakaramelli-suklaamunat
Suolakaramelli-suklaamunat

Suolakaramelli-suklaamunat

Katso muut pääsiäisen menuehdotukset

Katso kaikki ideat ja reseptit pääsiäiseen