Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Gluteeniton pääsiäismenu

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 24.7.2018
|
Muokattu: 5.3.2025
Gluteenittomassa pääsiäismenussa maistuvat perinteiset maut. Yrttiöljy viimeistelee alkuruoaksi tarjottavan parsakeiton. Sitruunarisoton kanssa nautitaan karitsanpaistia ja maukkaita rakuunan maustamia porkkanoita. Jälkiruoaksi herkutellaan suolakaramelli-suklaamunilla.

Parsakeitto yrttiöljyllä

Yrttiöljy tuo parsakeittoon raikkaan twistin.

Karitsapaisti

Karitsapaisti on pääsiäisen herkullinen klassikko, joka sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon.

Sitruunarisotto ja rakuunaporkkanat

Kullankeltainen risotto saa väriä kurkumasta ja potkua sitruunasta. Rakuuna aateloi porkkanat juhlapöytään sopivaksi lisukkeeksi.

Täytetyt suklaamunat

Valmista pääsiäisen gluteeniton pikajälkkäri täyttämällä suklaamunan puolikkaat suolakaramellivaahdolla.

Katso muut pääsiäisen menuehdotukset

Katso kaikki ideat ja reseptit pääsiäiseen