Kiehauta keitinliemen ainekset isossa kattilassa. Lisää lihat ja vettä kunnes lihat peittyvät. Keitä hiljalleen kannen alla kaksi tuntia. Nosta lihat jäähtymään. Siivilöi keitinliemi ja säästä osa glaseerauskastikkeeseen. Kääri lihat leivinpaperiin ja folioon. Pane jääkaappiin ja paino päälle vähintään neljäksi tunniksi tai seuraavaan päivään. Siirrä keitinliemi jääkaappiin. Poista rasva liemen pinnalta. Keitä kastikkeen aineksia noin 5 minuuttia. Viipaloi jäähtynyt liha reiluiksi pihveiksi. Grillaa pihveihin kaunis pinta kuumassa grillissä. Valele pinnalle kastiketta.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
221
925
9,5 g
4,8 g
20,9 g
19,6 g
1,6 g
11,5 g
3,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
8 dl Vettä,
Pala (n, 4 cm) inkivääriä,
Valkosipulinkynttä,
1 dl Lihan keitinlientä,
2 tl Sambal oelek -chilitahnaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli