Kiehauta keitinliemen ainekset isossa kattilassa. Lisää lihat ja vettä kunnes lihat peittyvät. Keitä hiljalleen kannen alla kaksi tuntia. Nosta lihat jäähtymään. Siivilöi keitinliemi ja säästä osa glaseerauskastikkeeseen. Kääri lihat leivinpaperiin ja folioon. Pane jääkaappiin ja paino päälle vähintään neljäksi tunniksi tai seuraavaan päivään. Siirrä keitinliemi jääkaappiin. Poista rasva liemen pinnalta. Keitä kastikkeen aineksia noin 5 minuuttia. Viipaloi jäähtynyt liha reiluiksi pihveiksi. Grillaa pihveihin kaunis pinta kuumassa grillissä. Valele pinnalle kastiketta.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
925
221
9,5 g
4,8 g
20,9 g
19,6 g
1,6 g
11,5 g
3,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
8 dl Vettä,
Pala (n, 4 cm) inkivääriä,
Valkosipulinkynttä,
1 dl Lihan keitinlientä,
2 tl Sambal oelek -chilitahnaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli