Aasialainen grillikassleri | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Aasialainen grillikassleri

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

2 kpl
(à 800 g) porsaan kasslerpaistia

keitinliemi

8 dl
Vettä
1 kpl
(400 g) kookosmaitoa
8 kpl
Kuivattua, pilkottua luumua
1 dl
Makeaa soijakastiketta
1/2 dl
Ruokokidesokeria
Pala (n. 4 cm) inkivääriä
3 kpl
Valkosipulinkynttä

glaseerauskastike

1 dl
Lihan keitinlientä
3 rkl
Makeaa soijakastiketta
3 rkl
Ruokokidesokeria
2 tl
Sambal oelek -chilitahnaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kiehauta keitinliemen ainekset isossa kattilassa. Lisää lihat ja vettä kunnes lihat peittyvät. Keitä hiljalleen kannen alla kaksi tuntia. Nosta lihat jäähtymään. Siivilöi keitinliemi ja säästä osa glaseerauskastikkeeseen. Kääri lihat leivinpaperiin ja folioon. Pane jääkaappiin ja paino päälle vähintään neljäksi tunniksi tai seuraavaan päivään. Siirrä keitinliemi jääkaappiin. Poista rasva liemen pinnalta. Keitä kastikkeen aineksia noin 5 minuuttia. Viipaloi jäähtynyt liha reiluiksi pihveiksi. Grillaa pihveihin kaunis pinta kuumassa grillissä. Valele pinnalle kastiketta.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2013
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

925

221

9,5 g

4,8 g

20,9 g

19,6 g

1,6 g

11,5 g

3,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

8 dl Vettä,

Pala (n, 4 cm) inkivääriä,

Valkosipulinkynttä,

1 dl Lihan keitinlientä,

2 tl Sambal oelek -chilitahnaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli