Aasialainen raastesalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Aasialainen raastesalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Porkkanaa
Nippu ruohosipulia

kastike:

2 kpl
Pala inkivääriä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Makeaa chilikastiketta
1 rkl
Rypsiöljyä
1 kpl
Limetin mehu

lisäksi:

2 rkl
Paahdettuja seesaminsiemeniä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Sekoita raasteen joukkoon hienonnettu ruohosipuli. Sekoita kastikkeen ainekset. Purista paloiteltu inkivääri valkosipulipuristimella mehuksi kulhoon. Purista joukkoon valkosipulinkynsi ja lisää muut ainekset. Sekoita tasaiseksi. Lisää kastike raasteen joukkoon ja kääntele sekaisin. Paahda kuivalla pannulla siemenet ja lisää salaatin joukkoon. Tarjoa lisäkesalaattina.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.6.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.