Appelsiinijuurekset

Nappaa talteen!
Mausta juurekset appelsiinilla, inkiväärillä ja hunajalla. Ripottele appelsiinijuuresten päälle persiljaa.
| 3 kpl | porkkanaa |
| 1 kpl | palsternakkaa |
| 1/2 kpl | lanttua |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 tl | raastettua inkivääriä |
| 1 kpl | appelsiinin raastettu kuori ja puristettu mehu |
| 1/2 tl | suolaa |
| 2 rkl | hunajaa |
| Lisäksi: | |
|---|---|
| hienonnettua persiljaa | |
- 1.
Kuori ja leikkaa porkkanat, palsternakka, lanttu ja sipuli reiluiksi paloiksi. Nosta kasvikset uunivuokaan ja sekoita joukkoon öljy, inkivääri ja appelsiinin kuori. Purista appelsiinin mehu talteen. Mausta kasvikset suolalla ja hunajalla. Anna kypsyä 200-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia, kunnes ne saavat hieman väriä. Nosta lämpimät kasvikset tarjoilukulhoon ja valuta päälle appelsiininmehu. Ripottele pinnalle persiljaa.
Appelsiinijuurekset
Mausta juurekset appelsiinilla, inkiväärillä ja hunajalla. Ripottele appelsiinijuuresten päälle persiljaa.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 3 kpl | porkkanaa |
| 1 kpl | palsternakkaa |
| 1/2 kpl | lanttua |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 tl | raastettua inkivääriä |
| 1 kpl | appelsiinin raastettu kuori ja puristettu mehu |
| 1/2 tl | suolaa |
| 2 rkl | hunajaa |
Lisäksi: | |
| hienonnettua persiljaa | |
Valmistus
- 1
Kuori ja leikkaa porkkanat, palsternakka, lanttu ja sipuli reiluiksi paloiksi. Nosta kasvikset uunivuokaan ja sekoita joukkoon öljy, inkivääri ja appelsiinin kuori. Purista appelsiinin mehu talteen. Mausta kasvikset suolalla ja hunajalla. Anna kypsyä 200-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia, kunnes ne saavat hieman väriä. Nosta lämpimät kasvikset tarjoilukulhoon ja valuta päälle appelsiininmehu. Ripottele pinnalle persiljaa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























