Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Appelsiinijuurekset

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Mausta juurekset appelsiinilla, inkiväärillä ja hunajalla. Ripottele appelsiinijuuresten päälle persiljaa.

Ainekset

3 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Palsternakkaa
1/2 kpl
Lanttua
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Öljyä
1 tl
Raastettua inkivääriä
1 kpl
Appelsiinin raastettu kuori ja puristettu mehu
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Hunajaa

Lisäksi:

Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja leikkaa porkkanat, palsternakka, lanttu ja sipuli reiluiksi paloiksi. Nosta kasvikset uunivuokaan ja sekoita joukkoon öljy, inkivääri ja appelsiinin kuori. Purista appelsiinin mehu talteen. Mausta kasvikset suolalla ja hunajalla. Anna kypsyä 200-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia, kunnes ne saavat hieman väriä. Nosta lämpimät kasvikset tarjoilukulhoon ja valuta päälle appelsiininmehu. Ripottele pinnalle persiljaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.