Aurinkoinen paprikakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Aurinkoinen paprikakeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 kpl
Keltaista paprikaa
1 kpl
Vihreä paprika
1 kpl
Sipuli
1 tl
Öljyä
4 1/2 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
1 tl
Valkoviini- tai omenaviinietikkaa
1 tl
Rouhittua mustapippuria
1/2 tl
Kuivattua kirveliä
Valko- tai cayennenpippuria
Valko- tai cayennenpippuria
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Puolita paprikat ja poista niistä sisus. Pane paprikapuolikkaat uunipellille ulkokuori ulospäin ja paista 225 asteessa, kunnes kuori mustuu ja irtoilee. Jäähdytä paprikat muovipussin sisässä ja poista kuoret.Silppua sipuli ja kuullota se kattilassa öljyssä. Lisää kaikki ainekset mausteita lukuun ottamatta ja anna kiehua parin minuutin ajan.Soseuta keitto sauvasekoittimella, mausta ja lisää voi nokareina juuri ennen tarjoilua. Tarjoa maustetun ranskankerman ja esimerkiksi rahkavuokaleivän kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.