Huuhtele kvinoa kuumalla vedellä siivilässä. Keitä kvinoa kasvisliemessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja anna jäähtyä.
Kuori ja kuutioi bataatti. Levitä bataattikuutiot leivinpaperoidulle pellille, pirskota päälle öljy ja pyörittele sekaisin. Paahda bataatteja 225-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia.
Sekoita vinegretin ainekset. Nosta kulhoon bataatit, kvinoa, pilkotut karpalot ja rucolasalaatti. Sekoita joukkoon vinegretti.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1055
252
13,0 g
2,0 g
27,5 g
6,0 g
3,8 g
4,3 g
1,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
6 dl Vettä,
50 g Rucolasalaattia,
1 tl Kuivattua minttua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli