Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Bataattimuusi

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Bataatti tuo maukasta vaihtelua perinteiselle perunamuusille. Väriä ruoka-annokselle antava bataattimuusi valmistuu vähällä vaivalla.

Ainekset

1 kg
Bataattia
1 kpl
Kasvisliemikuutio
1 rkl
Voita tai margariinia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja lohko bataatti ja siirrä se kattilaan liemikuution kanssa. Lisää vettä niin, että bataatit peittyvät. Keitä kunnes bataatit pehmenevät, noin 15 minuuttia.

1 kg
Bataattia
2

Valuta liemi talteen ja soseuta bataatti. Lisää keitinlientä kunnes muusi on sopivan pehmeää. Viimeistele voinokareella.

1 rkl
Voita tai margariinia
Miltä maistui?(4 arviota)
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2013
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

236

988

3,8 g

2,0 g

42,3 g

10,8 g

7,5 g

4,3 g

1,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli