Bo Ssämit broilerista | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Bo Ssämit broilerista

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Korealaisessa Bo Ssäm -ruoassa salaatinlehtien sisään kääräistään lihaa tai kanaa, riisiä, pikkelöityjä kasviksia ja erilaisia kastikkeita.

Ainekset

3 kpl
Broilerinfileetä
1 rkl
Rypsiöljyä
1 tl
Suolaa

inkiväärimaustekastike

Pala tuoretta inkivääriä
1 1/2 rkl
Makeaa soijakastiketta
1 rkl
Riisiviinietikkaa
1 rkl
Rypsiöljyä
2 tl
Seesamiöljyä
1 tl
Sambal oelek -chilitahnaa

lisäkkeet

Keräsalaattia
Keitettyä jasmiiniriisiä
Hölskytyskurkkuja
Sriracha-kastiketta
Hienonnettua chiliä
Korianteria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista maustekastike. Raasta inkivääri hienoksi ja sekoita muiden ainesten kanssa kulhossa. Paista broilerinfileet pannulla kypsiksi ja mausta suolalla. Nosta uunivuokaan ja sivele päälle maustekastike. Anna vetäytyä folion alla.
Valmistele lisäkkeet. Viipaloi broilerinfileet tarjolle ja annostele lisäkkeiden kanssa salaatinlehtien sisään. Kääri rullalle ja nauti.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.4.2016
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

866

207

11,5 g

1,5 g

0,8 g

0,3 g

25,5 g

1,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Suolaa,

Pala tuoretta inkivääriä,

1 tl Sambal oelek -chilitahnaa,

Keräsalaattia,

Keitettyä jasmiiniriisiä,

Hölskytyskurkkuja,

Sriracha-kastiketta,

Hienonnettua chiliä,

Korianteria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli