Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Bo Ssämit broilerista

Fork and knife
4 Annosta
Korealaisessa Bo Ssäm -ruoassa salaatinlehtien sisään kääräistään lihaa tai kanaa, riisiä, pikkelöityjä kasviksia ja erilaisia kastikkeita.

Ainekset

400 g
(3 kpl) Broilerinfileetä
1 rkl
Rypsiöljyä
1 tl
Suolaa

Inkiväärimaustekastike

Pala tuoretta inkivääriä
1 1/2 rkl
Makeaa soijakastiketta
1 rkl
Riisiviinietikkaa
1 rkl
Rypsiöljyä
2 tl
Seesamiöljyä
1 tl
Sambal oelek -chilitahnaa

Lisäkkeet

Keräsalaattia
Keitettyä jasmiiniriisiä
Hölskytyskurkkuja
Sriracha-kastiketta
Hienonnettua chiliä
Korianteria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista maustekastike. Raasta inkivääri hienoksi ja sekoita muiden ainesten kanssa kulhossa.

Pala tuoretta inkivääriä
1 1/2 rkl
Makeaa soijakastiketta
1 rkl
Riisiviinietikkaa
1 rkl
Rypsiöljyä
2 tl
Seesamiöljyä
1 tl
Sambal oelek -chilitahnaa
2

Paista broilerinfileet pannulla kypsiksi ja mausta suolalla. Nosta uunivuokaan ja sivele päälle maustekastike. Anna vetäytyä folion alla.

400 g
(3 kpl) Broilerinfileetä
1 rkl
Rypsiöljyä
1 tl
Suolaa
3

Valmistele lisäkkeet. Viipaloi broilerinfileet tarjolle ja annostele lisäkkeiden kanssa salaatinlehtien sisään. Kääri rullalle ja nauti.

Keräsalaattia
Keitettyä jasmiiniriisiä
Hölskytyskurkkuja
Sriracha-kastiketta
Hienonnettua chiliä
Korianteria
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.10.2018
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

193

810

11,3 g

1,3 g

0,8 g

0,3 g

22,8 g

2,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pala tuoretta inkivääriä,

1 tl Sambal oelek -chilitahnaa,

Keräsalaattia,

Keitettyä jasmiiniriisiä,

Hölskytyskurkkuja,

Sriracha-kastiketta,

Hienonnettua chiliä,

Korianteria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli