
Broccolini-munapannu
Ainekset
Valmistus
Poista kirjolohesta ruodot. Leikkaa lohi noin 3 cm:n kuutioiksi. Mausta lohi ½ tl:lla suolaa. Keitä varsiparsakaaleja 4 minuuttia, huuhdo kylmällä vedellä ja valuta siivilässä. Kuori ja suikaloi sipulit.
Kuumenna 1 rkl öljyä pannulla. Paista lohipaloja noin 5 minuuttia ja siirrä ne pois pannulta. Lisää 1 rkl öljyä. Laita broccolinit ja sipulit pannulle. Valuta munat niiden väleihin. Kypsennä 3–4 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lohi ja kuumenna.
Ripottele halutessasi yrttejä pinnalle. Tarjoa limeviipaleiden ja ruissipsien kanssa.
Vinkki: Korvaa kirjolohi 300 g:lla kylmäsavustettua tofua.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
414
1733
29,0 g
5,8 g
3,3 g
2,5 g
1,8 g
35,3 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli