Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Muna-broccolinipannu

Broccolini-munapannu

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Yhdellä pannulla valmistuva ruokaisa munakas sopii sekä arki-iltaan että viikonloppubrunssille. Tarjoa munapannu rapeiden ruislastujen kera.

Ainekset

300 g
kirjolohifileetä (nahatonta)
200 g
broccolinia eli varsiparsakaalia
2 kpl
sipulia
4 kpl
kananmunaa
2 rkl
rypsiöljyä
1 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
(tilliä tai timjamia)

Lisäksi

1 kpl
lime
ruissipsejä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista kirjolohesta ruodot. Leikkaa lohi noin 3 cm:n kuutioiksi. Mausta lohi ½ tl:lla suolaa. Keitä varsiparsakaaleja 4 minuuttia, huuhdo kylmällä vedellä ja valuta siivilässä. Kuori ja suikaloi sipulit.

300 g
kirjolohifileetä (nahatonta)
200 g
broccolinia eli varsiparsakaalia
1 tl
suolaa
2 kpl
sipulia
2

Kuumenna 1 rkl öljyä pannulla. Paista lohipaloja noin 5 minuuttia ja siirrä ne pois pannulta. Lisää 1 rkl öljyä. Laita broccolinit ja sipulit pannulle. Valuta munat niiden väleihin. Kypsennä 3–4 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lohi ja kuumenna.

2 rkl
rypsiöljyä
4 kpl
kananmunaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
3

Ripottele halutessasi yrttejä pinnalle. Tarjoa limeviipaleiden ja ruissipsien kanssa.

(tilliä tai timjamia)
ruissipsejä
1 kpl
lime

Vinkki: Korvaa kirjolohi 300 g:lla kylmäsavustettua tofua.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Kaisa Jouhki
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 3.3.2019
|
Muokattu: 9.4.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

414

1733

29,0 g

5,8 g

3,3 g

2,5 g

1,8 g

35,3 g

0,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli