Broileri-kasvisgumbo - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileri-kasvisgumbo

Broileri-kasvisgumbo resepti
Annokset
8
Valmistusaika
Useita tunteja
Uunin lämpötila
225°C
Hartaasti haudutettu gumbo on kokonainen ateria yhdessä padassa. Gumbo resepti on maukas ja mausteinen.
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Perunoita
300 g
Bataattia
2 kpl
Sipulia
5 kpl
Valkosipulinkynttä
2 kpl
Varsisellerin vartta
1 kpl
Paprika
1 kg
Broilerin koipireisipaloja
250 g
Mausteista makkaraa
1 rkl
Öljyä
1 - 2 kpl
Chiliä
4 - 5 dl
Kanalientä
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
1/2 dl
Balsamicoa
2 tl
Timjamia
2 tl
Juustokuminaa
1 tl
Oreganoa
1 tl
(savu)paprikaa
1 tl
Mustapippuria
1 tl
Suolaa

Näin teet

1

Kuori ja lohko perunat ja bataatti. Kuori sipulit ja valkosipulit. Paloittele sipuli, selleri ja paprika sekä chili. Hienonna valkosipulit. Laita kasvikset pataan odottamaan.

300 g
Perunoita
300 g
Bataattia
2 kpl
Sipulia
5 kpl
Valkosipulinkynttä
2 kpl
Varsisellerin vartta
1 kpl
Paprika
1 - 2 kpl
Chiliä
2

Leikkaa koipireisipalat 3–4 osaan. Viipaloi makkarat. Ruskista broileri ja makkara öljyssä paistinpannulla. Siirrä pataan kasvisten joukkoon.

1 kg
Broilerin koipireisipaloja
250 g
Mausteista makkaraa
1 rkl
Öljyä
3

Mittaa kanaliemi, tomaattimurska, balsamico ja mausteet pannulle. Kuumenna ja kaada liemi pataan.

4 - 5 dl
Kanalientä
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
1/2 dl
Balsamicoa
2 tl
Juustokuminaa
2 tl
Timjamia
1 tl
(savu)paprikaa
1 tl
Mustapippuria
1 tl
Suolaa
1 tl
Oreganoa
4

Peitä pata kannella tai foliolla. Kypsennä gumboa 225-asteisessa uunissa 30 minuuttia, laske lämpö 175 asteeseen ja hauduta 1 tunti. Poista kansi, nosta lämpö 225 asteeseen ja anna padan ruskistua.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Anna Huovinen
Julkaistu: 25.9.2017
Muokattu: 14.11.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja15 g123 g
Proteiinia29 g232 g
Rasvaa28 g221 g
Kuituja4 g28 g
Energiaa kj1813 14500
Energiaa kcal433 3464

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • Chiliä

  • 2 tl Timjamia

  • 2 tl Juustokuminaa

  • 1 tl Oreganoa

  • 1 tl (savu)paprikaa

  • 1 tl Mustapippuria

  • 1 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja15 g123 g
Proteiinia29 g232 g
Rasvaa28 g221 g
Kuituja4 g28 g
Energiaa kj1813 14500
Energiaa kcal433 3464

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • Chiliä

  • 2 tl Timjamia

  • 2 tl Juustokuminaa

  • 1 tl Oreganoa

  • 1 tl (savu)paprikaa

  • 1 tl Mustapippuria

  • 1 tl Suolaa

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Anna Huovinen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.