Broileri-kasvispata

Tarjoa broileri-kasvispadan kanssa keitettyjä perunoita ja salaattia.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
8 kplmarinoituja broilerinkoipia
2 - 4 rklöljyä
1 rklvehnäjauhoja
2 - 4 kplporkkanaa
4 - 6 kplpientä sipulia
2 - 3 kplvalkosipulinkynttä
2 dlmarjamehua tai punaviiniä
2 dlvettä tai kasvislientä
1 kplnippu persiljaa
1 rkltuoretta timjamia tai 1 tl kuivattua timjamia
1 kpl(200-300 g) tuoreita pieniä herkkusieniä
suolaa
sokeria
1/2 tlsitruunapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja lohko porkkanat ja sipulit. Huuhtele ja halkaise sienet ja ruskista ne erikseen kevyesti öljyssä. Ruskista broilerinkoivet kahdessa erässä padan pohjalla. Lisää sekoittaen jauhot, porkkanat ja sipulit, mehu tai viini ja vesi.

    Sekoita ja keitä 15–20 minuuttia. Lisää sienet pataan. Silppua päälle persiljaa ja timjamia. Sekoita ja hauduta kunnes broilerinkoivet ovat kypsiä. Näet sen siitä, että lihakset alkavat irrota luista. Mausta pata.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025