Broileri-kasvispata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Broileri-kasvispata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tarjoa broileri-kasvispadan kanssa keitettyjä perunoita ja salaattia.

Ainekset

8 kpl
Marinoituja broilerinkoipia
2 - 4 rkl
Öljyä
1 rkl
Vehnäjauhoja
2 - 4 kpl
Porkkanaa
4 - 6 kpl
Pientä sipulia
2 - 3 kpl
Valkosipulinkynttä
2 dl
Marjamehua tai punaviiniä
2 dl
Vettä tai kasvislientä
1 kpl
Nippu persiljaa
1 rkl
Tuoretta timjamia tai 1 tl kuivattua timjamia
1 kpl
(200-300 g) tuoreita pieniä herkkusieniä
Suolaa
Sokeria
1/2 tl
Sitruunapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja lohko porkkanat ja sipulit. Huuhtele ja halkaise sienet ja ruskista ne erikseen kevyesti öljyssä. Ruskista broilerinkoivet kahdessa erässä padan pohjalla. Lisää sekoittaen jauhot, porkkanat ja sipulit, mehu tai viini ja vesi.

Sekoita ja keitä 15–20 minuuttia. Lisää sienet pataan. Silppua päälle persiljaa ja timjamia. Sekoita ja hauduta kunnes broilerinkoivet ovat kypsiä. Näet sen siitä, että lihakset alkavat irrota luista. Mausta pata.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste
Julkaistu: 6.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.