
Broileria omena-rosmariinikastikkeessa
Ainekset
Valmistus
Kuori ja silppua sipuli. Kuori omenat, poista siemenkodat. Kuutioi omenat.
Mausta broilerit ½ tl suolaa ja pippurilla. Paista fileitä öljyssä pannulla noin 5 minuuttia molemmin puolin. Siirrä fileet pannulta.
Sulata margariini pannulla. Kuullota sipulisilppua ja omenakuutioita 3–5 minuuttia. Ota noin ¼ omenakuutioista sivuun.
Lisää siideri, rosmariini ja ½ tl suolaa pannulle. Keitä kokoon miedolla lämmöllä ilman kantta 10 minuuttia. Lisää broilerifileet ja sivuun otetut omenakuutiot kastikkeeseen. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Viimeistele persiljalla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
241
1009
12,3 g
2,0 g
9,5 g
8,3 g
1,5 g
16,8 g
2,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli