Ruskista broilerisuikaleet öljyssä pannulla. Lisää vesi ja anna broilerin hautua kannen alla noin 10 minuuttia. Yhdistä ranskankerma, sitruunamehu ja sinappi keskenään, ja lisää seos pannuun.
Mittaa kuskus kulhoon. Kuumenna vesi ja kaada se kuskusin päälle, peitä kannella ja anna vetäytyä 5 minuuttia. Lisää öljy, sitruunamehu ja suola kuskusiin. Huuhtele ja lohko tomaatit. Hienonna persilja ja sipuli. Lisää tomaatit ja yrtit kuskusin joukkoon. Tarjoa broilerikastikkeen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
458
1916
24,0 g
5,8 g
31,8 g
4,0 g
2,3 g
27,5 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli